A sims 3 jatekban a megvasarolt telek után a pénzt mert nem tudom begyűjteni?
Figyelt kérdés
Tehat a kórház, éttermek, könyvesbolt, szupermarket...... ezeknél az eszköztárba a telekről a papirt latom de a Gyűjtse be parancs inaktív, és térkép nézetbe meg se jelenik az épületen.2010. márc. 8. 17:02
1/4 anonim válasza:
rákattintasz arra a telekre amit megvásároltál és ott kiirja hogy GYŰJTSE BE A PÉNZT (ha minél többet vársz annál több pénzt kapsz)
2/4 A kérdező kommentje:
Kedves valaszolo a kerdest elolvastad-e vagy csak viccbol valaszolsz, nem erted hogy inaktiv tehat nem tudok kattintani rea es az epuletnel sem jelenik meg az opcio hogy Gyujtse be.
2010. márc. 9. 16:20
3/4 anonim válasza:
előző vagyok:)
és mit ír ki amikor rajtahagyod azon hogy gyüjtse be a pénzt?(pl.:most nincs koncert gyere vissza később stb.)
4/4 A kérdező kommentje:
Hat igen bocs hogy az előbb "kibuktam" na azt irja ki hogy itt nincs begyűjthető pénz gyere vissza hétfő 9utan de mar jatek idoben 5 hete hogy ugyan azt irja es egyszerse tudtam ki venni a penzt. Meg a legelejen az alap a reloados valtozat volt (megvettem mind a 10 telket) es amikor felraktam a world adventurt az alapot lecseréltem razor-os ra de az élmenteseket folytattam de akkor mar csoportosítva kaptam meg a telek papírokat es azt gondoltam hogy az a baj hogy csak 6 van teljesen meg veve es 4nek csak tars tulajdonosa vagyok es azert nem tudom felvenni na de kezdtem egy uj játékot es abba csak egy ingatlant vettem meg de ott sincs penz.
2010. márc. 12. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!