Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki nekem segíteni CSGO-ban...

Valaki nekem segíteni CSGO-ban? Egy haladó vagy profi?

Figyelt kérdés

Megvettem a steamen a Counter Strike Global Offensive nevű játékot, és nem nagyon tudok kiigazodni dolgokon. CS 1.6-on, Source-on játszottam csak, de törtben, ez az első eredeti CS-m. Skype-on keresztül tudna egy CSGO-ban haladó vagy profi segíteni? Mert eléggé nem értem a játékot.

Ha tudsz segíteni, akkor írd le a Skype-os neved, és bejelöllek.

16/F

2015. aug. 7. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyanazt csinálod mint a többi játékban, csatlakozol egy szerverre, csak a hivatalos szerverek esetén nem te válogatsz hanem a rendszer dob be egy szerverre ahol van szabad hely.

(ugyanabban a menüben elérhető a "klasszikus" hosztolt szerverek listája is, amit nem a Valve futtat)

Onnantól kezdve ugyanúgy működik a játék, ahogy korábban. Csatlakozol, csapatot választasz, és játéktípustól függően indul a kör.

2015. aug. 7. 21:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi 1-es, ezt tudom, 4-es szintet nagy-nehezen össze is hoztam idáig, csak ezen kívül, a ládák, fegyverskinek, kulcsok... Ezen nem tudok kiigazodni. Hogyan kapok skint vagy játszottam valakivel, és mondta, hogy az AK-47-esre nyert egy skint. Hogy lehet??? Meg van már 3 ládám, kulcs egy sem. Nem kapok soha. Miért? Azt venni kell, vagy jön az is??? Azért kértem a Skype-ot, mert ezt elolvasnia az embernek bonyolultabb, mint hallania. :)
2015. aug. 8. 08:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Viszont ez az oldal arra lett kitalálva, hogy ha itt egyszer leírják normálisan a kérdésre a választ, akkor ha legközelebb másnak is problémája van és megkérdezné, akkor elég rákeresnie a neten és itt megtalálja.

Az, hogy privátban meghívsz valakit beszélgetni, csak a te érdekeidet szolgálja, és itt hagy egy üres és felesleges megválaszolatlan kérdést.

Jelenleg a játékban csak heti 1 ládát kapsz és maximum hetente 1 skint amikor szintet lépsz (40 szint van, ha minden héten csak egyet lépsz akkor kapsz 40 skint, ez a legjobb eset).

A ládához csak venni lehet a kulcsokat (vagy egyenértékben cserélni, ami pénzkiadás nélkül aligha megy), 2-2,5 eurós áron, vagy eladni azokat 1-3-5 centért.

A skin is így működik, vagy megveszed őket a piacon, vagy cserélsz, vagy a szintlépéskor dobja a rendszer. Ezek a fegyverek több kategóriába vannak osztva kinézet és ár szerint, te ingyen csak pár centes átlátszókat (szürke), még efölött van kék, lila, rózsaszín és piros kategória. Előfordul, hogy nagyobb értékű skin esik, de ez több tízezerből 1 eset, lehet ritkább. Nekem a 9-es szint elérésekor 72 órányi összjátékkal dobott egy 4,3 eurós lila skint. Van akinek több száz óra alatt sem jön össze vagy soha.

Nyerni szerintem fogadási rendszerekben lehet (csglounge például), ahol meccsekre fogadsz és nyerés esetén kapsz valamit. Itt is gondolom neked tétet kell tenni, vagy pénzben fogadsz vagy felajánlod a raktárad tartalmát.

2015. aug. 8. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!