Melyik a legjobb ingyenes magyar World of Warcraft szerver?
Elfelejtessz egy marha nagy dolgot:
NEM KÖTELEZŐ JÁTSZANI VELE. Senki sem fog fegyvert afejedhez, hogy meghalsz ha nem játszol. Már "elnézést", de miért veszed úgy, hogy ha nem tudsz megvenni valamit, kifizetni ahavidíjat, akkor neked az jár másoltan. És azért kel lelszólni valamit, mert régi, meg mert havidíjas? Hah. Nenzint is majd lopsz, ha lesz kocsid? Vagy odamész valakihez "bocs, a te kocsid már 15 éve, ellopom, ok? hiszen tudod, öreg, nem éri meg az árát..."
Röhejesek ezek a hozzáállások.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
jó nagy csicska vagy
Ezzel én is így vagyok. Nagyon szeretnék játszani rajta, de eredetin nem éri meg.
Nem, nem vagyok sóher. A Diablo 2-t megvettem annak ellenére, hogy azt tényleg le lehet bárhonnan tölteni. A Diablo 3-at kiegészítővel együtt akkor vettem meg, mikor kijött, a legmagasabb áron, nem sajnáltam rá.
Ha a wow is egyszer megveszem és megmarad, megvenném.
De így, hogy havonta fizetős, így biztosan nem!
Én tipikusan olyan játékos vagyok, aki egyszer előveszi, nagyon sokat játszik vele, de aztán igenis eltelik fél év, és nem játszom vele. Aztán fél év múlva újra előveszem.
Számomra így nem éri meg sehogy sem. Inkább egyszer megvenném 20k-ért, és akkor tudom, hogy akkor veszem elő, mikor én szeretném, nem pedig azon kéne izgulnom, hogy na ekkor meg akkor fizessek rá, hogy talán majd ekkor meg akkor játszom. Nem, így nem éri meg.
Diablo 3-at anno jópár éve megvettem X összegért, és ha olyanom van leülök vele 2-3 napig játszani, és teljesen jól elvagyok.
De így, havi fizetéssel.... Mi ez, telefonszámla, villanyszámla, hogy havonta fizessek érte? :'D
Van ez a csávó aki mindjárt eretvág mert nem mindenki úgy gondolkozik ahogy ő...
Na üzenem neked tökös, hogy pont a te fajtád cseszi gajjra a játékipart! A te fajtád miatt maxolta ki az EA a pay to win politikát, és a te fajtád miatt szednek 18DLC re egy szaros játékot! Nem tudom milyen kép él a fejedben a fejlesztőcégeken belüli hirearchiáról és a termelt hasznukról, de megsúgom hogy akinek nyernie kell ezen az üzleten ahoz hogy életben maradjon az üzletág, az pont telibe fossa hogy te mit gondolsz, és mindenképpen gennyesre keresi magát! ;)
Ez a szerver tegnap indult azt hiszem:
Angol az oldal, de magyar a tulajdonos, szóval szerintem a többség magyar lesz, ha felkapják.. Meglátjuk mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!