Xbox One vagy Ps4?
Akinek van, vagy próbálta mindkettőt, melyiket találja jobbnak? Nézőpontok?
(hülye kérdés, mert tuti mind kettő jó, eddig xbox, majd 360 volt, de lassan itt az idő. Elégedettek vagyunk a 360-nal, azon kívül, hogy mostanában olykor lefagy, legutóbb hangot nem adott(microsoft). Kinézetre, controller szempontból xbox, videók alapján, grafika amit láttam a neten a ps4 et jobbnak találtam, árban mind kettő azonos.)
a gép alatt a PS4-et értettem, jelenleg az a legerősebb konzol. Persze ez nem annyira fontos még, de a generáció vége felé lehet hátrányba lesz az Xbox. A gép ereje, nem csak a grafikát, de a tartalmat is meghatározza.
Amúgy a vírusok miatt sem kell aggódni PC-n, 10 éve játszom és egyszer lett vírusos a gépem úgy 9 éve. Egyszerűen nem kell megnyitni, minden vackot és kell egy vírusirtó. Összerakni se tudomány, segítséget kérsz, ismerőstől vagy körbekérdezel pár fórumokon, plusz boltokban is segítőkészek (Pl az Ipon egy nagyon jó webshop), de érthető, hogy konzolon szeretsz játszani. :) nem is győzködlek.
Ha nem jön elég válasz, nézz körül különböző fórumokon is, olvass teszteket és mérd fel a játékkínálatot, árakat stb.
Vírusok... hagyjuk már, 8 éve is nevetségesnek tartottam, akinek megvan a magához való esze, szinte esélytelen, hogy bekapjon vírust, még gagyi vírusirtó nélkül is.
Persze nem lehetetlen, de kb. annyi az esély, minthogy lezuhan a géped...
https://www.youtube.com/watch?v=apRqCP5RDDE
Nehéz a döntés mind a kettő (4)jó. A ps azért fogott meg mert valóságosabb a grafika, xbox-nak játékosabb, kontrasztosabb.
Köszönöm a válaszokat:)
Sokan mondják hogy a PS4-nek szebb a grafikája de a tv-től pár méterre úgysem (vagy csak alig) vennéd észre a különbséget. Szóval itt tényleg az exkluzív játékokat kell nézni, ez pedig ízlés kérdése.
Én pl a ps-t választanám a God of War miatt, imádom az ilyen stílusú játékokat (dmc,darksiders,stb).
Bár nekem a mostani felhozatal meg az újrakiadások áradata miatt egyáltalán nem jön be ez a generáció úgyhogy én várok még pár évet a konzol vásárlással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!