Gergő19990712 kérdése:
Xbox vagy Ps vagy Pc?
Figyelt kérdés
Na gyerünk várom a szavazatokat :-)2015. aug. 5. 13:54
1/7 A kérdező kommentje:
Kinek mejik?Játék céljábol.
2015. aug. 5. 13:55
2/7 anonim válasza:
Attol fugg mennyi penzed van ra. Ha szazezrek allnak a szekrenyben es ossze tudsz rakni egy olyan bika PC-t ami evekig jo lesz, akkor szerintem az. Ha nem, akkor konzol, abbol pedig a PS4.
5/7 anonim válasza:
Pc hasznosabb szerintem, akkor, ha olyan amilyet az első is írt. Ha viszont nem látsz rá esélyt, hogy valaha is magadnak összerakod, vagy még úgy is túl drága, akkor konzol. Én csak az xbox360ról tudok nyilatkozni, nekem semmi bajom vele, de kinek mi:)
6/7 A kérdező kommentje:
Hoho jois lenne ha 20.000-esek tornyosulnának.énis xbox párti vagyok :-)
2015. aug. 5. 15:10
7/7 anonim válasza:
Amióta bejelentették a visszafelé kompatibilitást, ez azt jelenti, hogy hamarosan havi 4 teljes játékot kapsz ingyen a Games With Gold előfizetés mellé. Ez azért elég jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!