Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3 nagyon laggol, mit...

Sims3 nagyon laggol, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Az idő megáll és a játék is, de az egeret tudom mozgatni. Egy idő után nagyon zavaró tud lenni:/ . Mit lehetne csinálni hogy ne akadozzon?

#Sims #sims3 akadozik
2015. aug. 5. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:

géped pontos adatai?

tört, eredeti játék?

kiegészítők?

2015. aug. 5. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Nekem is előjön ez a hiba. Vaószínűleg nem bírja a géped vagy túl so ka kiegészítő a gépeden. Nekem úgy sikerült, hogy az adott várost ahol ez mindig elő jött kihagytam(Isla Paradiso ha jól emlékszem).
2015. aug. 5. 20:25
 3/7 Saavedro ***** válasza:
70%
Csak le kell tölteni az NRaas Overwatch modot.
2015. aug. 6. 08:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Laptopom van,de a játékokat jól bírja:) , hát az alapja eredeti van pár kiegészítő ami tört és van amelyik nem. Utolsó kommentelő! Mire szolgál az a program?
2015. aug. 6. 09:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy énis isla paradison játszom. Megpróbálok egy másik világot. Köszi!
2015. aug. 6. 10:01
 6/7 Saavedro ***** válasza:
Nem program, hanem mod. Ezt a Sims 3 betegséget ('freezing') kúrálja. Nálam bevált.
2015. aug. 6. 12:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Átköltöztettem a családot egy másik világba( ez is jó sok idő volt) és már minden rendben van. Köszönöm!:)
2015. aug. 7. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!