Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mortal Kombat X Online nagyon...

Mortal Kombat X Online nagyon laggol. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A netem elég hozzá, mással semmi bajom nincs. PayDay-ezek vidáman. De az MK X nagyon laggol, inkább input lag-ot produkál. Ha benyomom a gombot, rá kb fél, vagy egy másodpercre reagál csak. Mondhatom hogy így játszhatatlan az egész. :)

Valaki tudna segíteni?

2015. máj. 20. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:

grafikai beállítások?

Géped pontos adatai?

Net tényleges sebessége (speedtest)?

2015. máj. 20. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat hogy nem írtam le, mivel a Single kimaxolva fut tökéletesen, így nem gondoltam hogy szükséges.

Intel i3 4160

Nvidia GTX 750 Ti

8 GB Ram

Van még 90 giga szabad helyem.

Speedest: 30 mb net, 22 ms ping.

2015. máj. 20. 18:59
 3/6 A kérdező kommentje:
bocsánat: 30 mbps a net, 22 ms a ping.
2015. máj. 20. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
itt a leggyengébb láncszem a processzor, mivel az i3 csak 2 magos, online-nál meg mások mozgását is tölteni kell, ami jobban leterheli. Meg kéne nézni, másik (erősebb) procival hogy megy, mert a többi rendben van.
2015. máj. 20. 22:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Szerinted biztos hogy a proci az oka?

Csak mert észrevettem, hogy a router beesett az asztal mögé, így instabil volt a net, a játék nagyon laggolt. Visszaraktam a helyére, mostmár nem instabil a net, és a lagg is sokkal jobb állapotban van (de még mindig csinálja.)

Kár, mert a Single player része egy rakás sz*r.

2015. máj. 21. 07:46
 6/6 anonim válasza:
Most ennek lehetett mind 2 is az oka :-) Ha van rá keret cseréld a proccot :-)
2015. máj. 21. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!