Gta San Andreas-ba a modot hogyan kell berakni? Küldjetek linket vagy írjátok le lépésről lépésre!
Te hol a f#szomban élsz, a spájzban?
Használd a google-t, mint a többi, életképes ember.
Teljes egészség és fegyverzet
Tárcsázz 3625550100-at a mobiltelefonon. Ha beírod ezt a kódot, amíg egy járműben ez szintén meg fogja javítani azt. Feljegyzés: Ez a telefonszám DOKIRA fordít-555-0100.
Teljes egészség, fegyverzet, és lőszer
Tárcsázz 4825550100-at a mobiltelefonon. Ha beírod ezt a kódot, amíg egy járműben ez szintén meg fogja javítani azt. Feljegyzés: Ez a telefonszám GTA-555-re fordít-0100.
Fegyverek sor 1
Tárcsázz 4865550100-at a mobiltelefonon. Ez ki fogja nyitni a baseball ütőt, kézi lőfegyver, vadászpuska, MP5, M4, orvlövészpuska, RPG, és gránátok. Feljegyzés: Ez a telefonszám FEGYVERRE fordít-555-0150.
Fegyverek sor 2
Tárcsázz 4865550150-et a mobiltelefonon. Ez ki fogja nyitni a kést, Molotov koktélok, kézi lőfegyver, vadászpuska, Uzi, AK47, orvlövészpuska, és RPG. Feljegyzés: Ez a telefonszám FEGYVERRE fordít-555-0100.
itt van pár de telóba kell betárcsázni csak kimásoltam ha nem baj.
De minek csalni ?
Én nem csaltam... Még a GTA5-ben se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!