Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Beugró játékot keresek. Tipp?

Petizana kérdése:

Beugró játékot keresek. Tipp?

Figyelt kérdés
Szinte az összes webjátékshoppot felhívtam!De azt mondták mindenhol hogy nem kapható... Valaki tudna valamilyen tippet, hogy hol vehetnék ilyet??Tudjátok ajándék lenne... Nem használtat szeretnék venni..

2015. aug. 3. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Sima játékboltban nézted már? Mert az enyém onnan van az biztos, mondjuk évekkel ezelőttről...:S
2015. aug. 3. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Néztem!De ott sem kapható... TIPP?
2015. aug. 4. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Amugy neked honnan van?
2015. aug. 4. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Hű borzalmasan régi, szóval nem tudom pontosan melyik játékboltból van...és ahogy nézem neten is fent lévő játékboltoknál nincs készleten. Valószínűleg nem is lesz, mert magának a gyártónak a honlapján is az van, hogy nincs. Ami nagyon sajnálatos, mert jó játék:/ Tudom hogy ajándék, de lehet hogy jobb a használt jó állapotú, mint a semmi.
2015. aug. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!