Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Linkel MMORPG játékot keresek?

Ötv kérdése:

Linkel MMORPG játékot keresek?

Figyelt kérdés
olyan játékot keresek, ami magyar szerver, MMORPG, és azért korombeliek játszanak (18 vagyok). és lehessen benne chetelni.xD

2015. júl. 21. 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi az a "Linkel" MMORPG.

Nem tudom, mi az a "chetelés".

De ha magyar szervert keresel, akkor Tauri WoW, Metin2 és klónjai, Gates of Andaron. Nagyjából ennyi.

2015. júl. 21. 09:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Linkel - mármint linkeljünk olyat, vagy mi? Mert maga a kérdés már nyelvtanilag értelmetlen ezzel.

játék, ami szerver? - na most játék kell, vagy szerver?

Magyar szerveren futtatott játékok, amik MMORPG-k a Tauri WoW (meg pár kisebb egyéb wow), a Metin2 meg a Gates of Andaron. Vagy magyar nyelvű leírással, küldetésekkel ellátott játék kellene?

Vannak magyarok, akik sok angol nyelvű játékban megtalálhatóak, mint a RIFT, TERA, meg társaik.

chet - az maximum chat, magyarán beszélgetés. A mai játékoknál a minimum elvárás, hogy tudják írni másoknak. Amúgy meg ott a TS, skype meg egyéb programok, amivel beszélgethetsz is az ismerősökkel, miközben egy játékkal játszol.

Korban meg találni pisistől az öregemberig minden korosztályt.

Személyes tapasztalatom szerint viszont nem érdemes a magyarokkal kezdeni 2 okból: Aki nem beszél minimum angolul az vagy alul művelt (tapló, bunkó, paraszt megnyilvánulások) vagy visítozó kis 10-16 éves, aki azt hiszi ő vizelte a Golf-áramlatot. Mindkettő régen rossz. Angol nyelven előbb találsz értelmesebb népeket.

2015. júl. 21. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!