Steam garry's mod vásárlása? (gyors választ)
Figyelt kérdés
Meg akarom venni :
1. kérdés nekem van a steamen 1.40euró 2-be kerül akkor csak kitölti 0.60euróval?
2.ha megveszem akkor már nem lesznek textúra hibák és error felíratok?
2015. aug. 2. 15:30
1/6 anonim 

válasza:

Micsoda? Én nem értem hogy mit akartál írni abszolút. Ha 2 euróba kerül akkor 2 euró vagy több kell hogy legyen a fiókodon, ennyi. Textúra hibák meg error feliratok simán lehetnek az eredetiben is, nem ettől függ, hanem attól, hogy hány sourceos játék van a gépeden.
2/6 A kérdező kommentje:
1,40 van a tárcámon 2 be kerül de kitudom azt választani hogy 0.60 töltsek fel a kártyámról ez működhet e? . Szóval akkor mi a különbség a eredeti és a nem eredeti között?
2015. aug. 2. 15:41
3/6 anonim 

válasza:

Az eredeti garrys modban is lehetnek error textúra hibák, de ez attól függ hogy milyen dolgokat töltesz le a játékba, mert vannak olyan dolgok amikhez kellenek más játékok is, mint (pl.: Half-Life 2,Counter Strike: Source,Left4Dead,Portal,stb) Kitölteni szerintem nem tudod, max csak úgy ha raksz még fel pénzt a steamre, vagy ha kártyával vásárlós de akkor a kártyádról fogja levonni a 2 eurót!
4/6 anonim 

válasza:

De szerintem mindenféle képen jobb mint a nem eredeti játék!
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt írja : Amennyiben Steam Pénztárcád egyenlege nem fedezi a tranzakció teljes költségét, arra fogunk kérni, hogy a fennmaradó összeget egy második fizetési móddal rendezd.
2015. aug. 2. 17:10
6/6 A kérdező kommentje:
megvettem és csak 0.59 eurót vont le.
2015. aug. 2. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!