Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon Age: Origin, kiegészítő...

Dragon Age: Origin, kiegészítők vásárlása, hogyan?

Figyelt kérdés

Megvan Originen a DAO+ Awakening.

Ugye lehet vásárolni hozzá több kisebb bővítménycsomagot, BioWare pontokból.

Arra lennék kíváncsi, hogy ezeket máshogy is meg lehetne szerezni? Ahogy kiszámoltam, 15 000Ft +ra jönne ki, ha csak azokat venném, amelyek küldetéseket adnak, viszont van egy 6000Ft-ért egy Ultimate edition, amiben meg minden benne van. Olcsóbb is, viszont az alapjáték+ Awakeningre nincs szükségem.

Ezt meg lehet valahogy oldani máshogy, hogy olcsóbban jöjjek ki?:)

2015. aug. 1. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
ha megvan az alap + kieg, akkor azokat vásárláskor nem fogod megkapni. Ennél olcsóbban nem jössz ki. Én mondjuk ingyen szereztem anno az origin-t mikor berakták :D Az Inquisition-ból meg elég sok bioware pontot ki lehet hozni.
2015. aug. 1. 11:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekem is ingyen lett meg, még anno.

Az Originshez csak az Awakeninget vettem meg, meg van hozzá egy ingyenes promocional pack.

Gondolkoztam rajta, hogy G2A-n olcsóbban meg lehetne venni az egészet, de az is olyan 3500 környékén jönne ki, én meg nem akarok olyanért pluszt fizetni, ami megvan és már nem kell. :D

2015. aug. 1. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Promotional pack*
2015. aug. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!