Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szeretik a legkevésbé...

Miért szeretik a legkevésbé választani a támogató pozíciót?

Figyelt kérdés

2015. júl. 31. 18:42
 1/6 anonim válasza:

Talán azért, mert akkor inkább asszisztból lesz több, mint gyilkosságból :)

Meg nem mindenki tud jó támogató lenni!

2015. júl. 31. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Többnyire azért, mert a támogatón ugyan sok múlik, de nem rajta fog múlni, hogy nyertek vagy bukjátok. Ki bízna meg egy vadidegen adcben, aki miatt bukhatjátok az egész meccset? Egyetlen gyökér, hozzá nemértő, nagyképű gyerek miatt bukni mindent? Elég frusztráló.

+ sok a kis pisis, akik csak a kill-re mennek, és ha már egyszer megütik az ellenfelet és nem sikerül megölniük (mert pl te kapod meg) akkor habzó szájjal kiáltanak KS-t.

2015. júl. 31. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég hálátlan szerep, főleg ha ismeretlen az adcd. Ha nem öltök téged szid, ha meghal téged szid, ha te ölsz akkor is. Plusz, ha a tudásod alapján le tudnád carryzni esetleg, nem tudod, mert support vagy. De ha egy ismerőssel vagyok support, azt kifejezetten szeretem.
2015. aug. 1. 15:10
 4/6 anonim válasza:
Azért mert akkor nem gyilkolászhatják az enemyt...
2015. aug. 1. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Supportot mainelek, tudok rá választ adni neked. Mivel eléggé low eloban játszom (silver környéke) csak én veszek wardokat, és ha véletlenül lejár a Baronnál a ward, néhány vérpistike azonnal visít, hogy "OMG report supp 0 vision".

Másik példa. ADC annyira vak, hogy nem látja a pingemet, hogy engagelnék, engagelek egy tök jó helyzetre amit simán nyerhetnénk és lemarad, aztán meg ő van kiakadva, hogy nekem kell elvinnem a killt, mert egyszerűen nem éri el, nem tud flashelni se vagy dashelni utána. Legalább kap assistot. Örülhetne neki, hogy nem én ordítom le az ő fejét.

Marhára nehéz úgy supportolni és engaget indítani, hogy nem vagy vokális kapcsolatban vele. Jó, a legtöbbjük rendesen felfogja a pingelést is, vagy ha írom chatbe gyorsan, h menjünk rájuk, de nem az igazi. Meg hát egy meccs alatt nem fogunk összeszokni.

Nagyon zsákbamacska. Meg tényleg leginkább az a rossz, hogy nem igazán rajtam fog múlni a botlane, bár azért én is számítok elég sokat. Mindig megteszem, amennyit meg tudok egy adott helyzetben, néhányan meg nem fogják fel, hogyha átmegyek Madlife-ba se tudom megmenteni, mert nincs mivel (nincs mana, CD-n van minden, nagy a túlerő). Na, ide kell az igazi kitartás és hidegvér :D

2015. aug. 2. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Először is, ne magyarul játsszál a játékkal, mert ha nem magyarokkal játszol akkor nem értik mit akarsz nekik dumálni, mert nem angolul mondod. Másrészt azért mert hálátlan dolog, az ADC mindenért téged hibáztat, ha nincs killje, ha meghal, ha te ölsz, ha nincs vision. Bár ha nincs vision akkor valamilyen szinten jogosan hibáztat, de neki is kéne wardot vennie.
2015. aug. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!