[SPOILER VESZÉLY, SPOILER VESZÉLY, SPOILER VESZÉLY] The Wolf Among Us Episode 1-2 zavaros? Később kitisztul a kép, mert nekem kicsit zavaros. Több lent. [SPOILER VESZÉLY, SPOILER VESZÉLY, SPOILER VESZÉLY]
Sziasztok!
Kivittem a Wolf Among Us első két epizódját.
Az elején ugye Woodsman (angulul jobban tetszenek a nevek) neki támadt Faith-nek. Faith a pénzét akarta, de nem találta. Az első kérdéses dolog ez volt: Ezek az ajkak nem beszélnek. Később Snow megtalálja Faith levágott fejét, a szalagjával a szájában. Rájöttünk, hogy ki az apja, férje stb. De Toad felhív minketm hogy menjünk oda. Én odamentem előbb. Az a Dee nevű emberke egy pillanatra látható volt az emeleten. Toad végül mondja, hogy keresett valamit a Woodsman cuccai között. Mit? Miért? Aztán Snow halála, aki nem is Snow, hanem a báros troll, Holly testvére. Miért volt rajta Snow-glamúr? Snow-ot akarták megölni? És az a Georgie vagy ki adta neki a glamúrt? Ja meg a strip bárban 2 csaj is mondja ezt az ajkak nem beszélnek szöveget.
Kérlek csak akkor válaszoljatok, ha nem spoiler a következő részelből, de ha én néztem be valamit a 2 rész alatt, örülnék ha elmagyaráznátok. Később tisztulni fog a kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!