Lehet hagyományos módon játszani a the Wolf among us nevű játékkal és fajtársaival?
letöltöttem és annak érdekében hogy játszhassak regisztrálnom kellet a Tell tale games weboldalon azt hittem ennyi és ok, de amikor bejelentkeztem a játékon keresztül akkor azt akarta hogy vegyem meg!
Szükséges ez, vagy van rá mód hogy simán játsszak vele bejelentkezés és meg vásárlás nélkül velük ( The wolf among us, the wlking dead, tales from the borderlands)
Természetesen van rá mód, felkeresel egy warez vagy torrent oldalt, esetleg crackkel foglalkozó oldalt és letöltesz hozzá cracket. Ez persze illegális, szóval én a mágnes linket ajánlanám torrentnél, azt szinte lehetetlen visszakövetni.
Ha viszont tetszik a játék és megengedheted magadnak, javaslom vedd meg a játékot, ezzel támogatva a fejlesztőket. Én is sok játékot töltök le törttel, de ami tetszik, azt meg is veszem eredetiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!