Történet orientált játékok, ahol számítanak a döntéseim?
Nemrég vettem meg a TWD és a Wolf Among Us játékokat és nagyon bejöttek. Szóval valaki ezekhez hasonló* játékot tudna ajánlani? (Lehetőleg NE a Telltale games többi játékát)
*Ezekhez hasonló alatt nem kifejezetten a stílusra gondolok, hanem hogy érzem, hogy a döntéseim fontosak és súlyuk van. Tehát nem muszáj ilyen "interaktív filmnek" lennie. (vagy nem is tudom hogyan nevezzem ezt a műfajt)
Dragon age sorozat
Volt egy Star Wars-os is elég régen, talán Star Wars The old republic 2, de nem biztos.
Fahrenheit, Heavy Rain (ps3), Beyond two souls (ps3)
The Witcher, Bioshock Infinite és Brothers a tale of two sons (nincs befolyásod de remek a sztori)
Planescape: Torment
Alpha Protocol
A Bioshock 1 és 2-ben viszont számítanak a döntések, különösen a 2-t ajánlom ebből a szempontból.
A Bioshock Infinite-t amiatt ajánlom, mert "nagyon meta" abban az értelemben, hogy mit is számítanak a döntéseid egy szimulált környezetben.
Kicsit hasonló a Spec Ops:The line, különösen mert a döntés nem annyi, hogy két gomb közül melyiket nyomod meg.
Januárban jön a "Life is strange", ami a Telltale játékokhoz hasonló epizódikus kalandjáték lesz, ahol Remember me stílusban lehet a múltat manipulálni.
Ja, és persze a kedvencemet majdnem kihagytam: Dishonored. Ahol minden amit teszel, vagy nem teszel összeadódik szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!