Szerintetek kezdjek el videózni?
Androidos játékokkal foglalkoznék valamint néhány tutorial videó.
11 éves NORMÁLIS fiú vagyok.
Nemkérek olyakat hogy nokedli inkább menny mesét nézni. De ezen kivűl elfogadok mindent.
Napi 1-2 videó lenne attól függ mennyire lesznek felkapottak.
figyelj, te tudod, a te szabadidőd, energiád, pénzed. Azért csodát ne várj tőle.
Normális fiú vagy. Ami engem illet én némítom az olyan videókat neten, ahol a herélt kakas hang felcsendül. Egyszerűen irritál az a fajta magas hang.
Napi 1-2 videó azért az elég sok ám. Ha csak azt nézed, megvágni, effekteket belerakni, tisztázni, égetni, feltölteni, ez minimum 6-7 óra. Tehát te bevállalsz napi 6-7 órát. Szünetben még csak-csak, de iskola mellett nem hiszem, hogy menni fog. Persze ha rendszeres a videó feltöltés (pl heti fix 1), azzal már el lehet indulni.
Mindenképp kelleni fog egy normális mikrofon (akár külső, akár headset 10k+ kategóriában).
A játékot mondjuk te tudod hogy szeretnéd felvenni, csak ne az legyen, hogy tartod a kamerát a mobilod felett és azt veszed, az elég röhejes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!