Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdekes, lebilincselő történet...

Érdekes, lebilincselő történettel rendelkező játékok PC-re?

Figyelt kérdés

Nagy rajongója voltam a Telltale Games valamennyi szériájának (TWD, Wolf Among Us, Tales from the Borderlands), valamint a Life Is Strange-nek, illetve a Witcher-sorozatból a 2-3, Skyrim megvoltak.

Tudna valaki ajánlani tartalmas, történetgazdag játékokat? A stílus sem elsődleges, vevő vagyok mindenre, ami nem horror.

A sok point & click, TWD/Life is Strange stílusú játék után valamennyire rájöttem, hogy nagyon bejönnek a félig filmként funkciónáló játékok, de ugye ezekből egyelőre leginkább a Telltale hány sokat a piacra, bár a mostani ötleteik... GoT, Minecraft nem nagyon mozgatnak meg.

Vannak végigjátszásra érdemes, érdekes játékok? Kinek mik a kedvencei, amiket kifejezetten élvezett?

Előre is köszönöm.

21/L

2015. júl. 29. 00:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi még egyszer mindenkinek, az újabb válaszokat is.

Utána fogok nézni azoknak, amiket a kedves #10-es válaszadó ajánlott.

2015. júl. 29. 01:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát az ami a Telltale szintet közelíti meg, az a Beyond Two Souls és a Heavy Rain, mind kettő gyakorlatilag tökéletes játék. Csak PS exkluzívok sajnos. De szerintem még végigjátszással nézve is érdekes.
2015. júl. 29. 08:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Kholat
2015. júl. 29. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Mass Effect? Hogy-hogy még nem próbáltad? :)
2015. júl. 29. 13:55
 15/17 anonim válasza:

Ha nyitott vagy egyéb stílusokra is és mondjuk az sem zavar ha régi a játék akkor ajánlom a The Longest Journey sorozatot. ( The Longest Joruney (2000), Dreamfall:The Longest Journey (2006), Dreamfall:Chapters (2015) ) Szerintem fontos a sorrend is és ne riasszon el az első rész grafikája. Rendkívül élvezetes játék, és még kihívást is jelent, hála a rejtvényeknek. Ha pedig tetszett, akkor próbáld ki a Syberia 1 és 2-t is.

Én is a Life is Strange után kezdtem el keresgélni a témán belül és akkor találtam ezeket.

PC-re viszonylag kevés hasonló készül, leginkább a PS-nek vannak ilyen címeik. Szerintem megéri csak ezek miatt megvenni a konzolt (Pl.: Heavy Rain, Beyond Two Soul és a "hamarosan" megjelenő Detroit: Become Human, vagy az Uncharted sorozat és a The Last of Us)

2016. máj. 17. 15:33
 16/17 anonim válasza:
Ómájgád! Mintha az utolsó kommentet én írtam volna, full ugyanaz az ízlésünk. Én a The Longest Journey-vel kezdtem a kalandjátékokkal foglalkozni, azóta is keresem, hogy mit lenne érdemes kitolni. De meg kell hagyni, hogy nekem örökre a TLJ marad a kedvencem.
2018. jan. 14. 15:34
 17/17 Raaz válasza:
Furcsállom, hogy gy.k-n sehol nem említik a jó történettel rendelkező játékok közt a Neverwinter Nights 2 Mask of the Betrayert. Igaz, már nem mai darab ez se, de aki egy jól kidolgozott, lenyűgöző és mély történettel rendelkező (rpg-t) keres, az ne keressen tovább. :)
2018. jan. 18. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!