Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat ajánlotok...

Toma9999 kérdése:

Milyen játékokat ajánlotok PC-re ha rendelkezem kontollerrel?

Figyelt kérdés
Egy-két napja vettem egy kontrollert PC-hez és pillanatnyilag nem sok mindenre tudom használni. Ezért vagyok kíváncsi hogy milyen játékokat jobb kontrollerrel játszani mint billentyű + egér kombinációval.

2015. júl. 28. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Autós, verekedős, hack & slash, platform, ilyesmik. De ha az a kontroller nem Xboxos, számíts rá, hogy sok játék nem fogja felismerni.
2015. júl. 28. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Platformerek, külső nézetű akciójátékok, versenyzős és verekedős játékok. Vagy régebbi játékok emulátorokon.
2015. júl. 28. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Mortal kombat
2015. júl. 28. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Fifát, más sport játékokat, autóst, néhány hack 'n' slash-t meg az Assassins Creed 2 részét nyomtam kontrollerrel.
2015. júl. 28. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Fifa es Mortal Kombat sorozat siman elvezhetobb kontrollerrel.
2015. júl. 28. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Milyen controllered van? az se mindegy, kábeles, kábel nélküli, xboxos, vagy más (pl logitech-es) stb.

Assassins Creed sorozat ami nagyon jó kontrollerrel.

Middle Earth: Shadow of Mordor

Kocsis játékok mint Need for Speed, Grid, Collin McRae Rally-k

2015. júl. 29. 00:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem xbox-os kontroller (mivel hajnal 1 van ezért most nem tudom pontosan hogy milyen). És legfőképp platformerek érdekelnének. Ha írnátok példákat platformerekre azt megköszönném.
2015. júl. 29. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha tudja az Xinput-ot, akkor az új játékok menni fognak vele alapból, ha nem, akkor külön programmal kell buherálni hogy érzékelje a játék.

Ha Directinputos, akkor a régi játékokat fogja felismerni. (kb 2005.ig)

2015. szept. 5. 11:58
 9/9 A kérdező kommentje:
A külön programmal való megoldással nincs problémám. De írnátok még játékokat?
2015. szept. 30. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!