Skyrim-ban a legerősebb cuccok?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt: Kovácsolásom kivan tolva 100-ra, megvan a full daedra és sárkányvért, az enchantom is 100.
Vannak ezeknél erősebb/jobb cuccok? Esetleg dlc-ben?
2015. júl. 27. 09:26
11/12 A kérdező kommentje:
Szerintem (és rajtam kívül sokan osztoznak ezen a véleményen) a Skyrim-nak egészen addig van értelme ameddig minden képességedet ki nem fejlesztetted 100-ra :)
2015. júl. 29. 10:17
12/12 anonim válasza:
Hát az ebony mail elég jó, és a konahriik már vagy 7-szer mentett meg. DLC-m nincs, de tudok egy jobb armorról a dragonborn dlc-ben, valhol a szigeten van belőle egy full set. A legjobb fegyó a játékban a Windshear, a lényege az, hogy 100% hátralökést ad, így amíg ütöd az ellenfeled, az konkrétan nem tud visszaütni(a kard a Katariah nevű hajón van, a Dark Brotherhood Hail Sithis quest után érhető el). Jah és meg van a Spellbreaker pajzs ami kivédi a varázslatokat is(pl sárkány tüzét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!