Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim-ban a legerősebb cuccok?

Skyrim-ban a legerősebb cuccok?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt: Kovácsolásom kivan tolva 100-ra, megvan a full daedra és sárkányvért, az enchantom is 100.

Vannak ezeknél erősebb/jobb cuccok? Esetleg dlc-ben?

2015. júl. 27. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kombinálni tudod a kettőt. Nekem pl van egy sárkány setem (ez épp heavy) ami úgy van enchantelve, hogy 0-ába kerüljön a destruction. Amúgy a dragonborn dlcben van egy szép set de szerintem az nem jobb annál a dragonnél amit te csináltál 100 as smithel. Csak különleges. Kék üveg szerű anyag, csak különleges ainchent pick axeel lehet bánászni de el van rejtve egy set a szigeten.
2015. júl. 27. 09:49
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Én úgy tudom van egy olyan különleges ében set skyrim-ban ami erősebb a daedránál és a sárkánynál. Igaz ez?

És egyébként a karim 49-es. Az anchient dragonokat pár ütésből lekaszabolom

A kovácsolásnál az 1. képességnek megvan mind az 5 része.

a daedra 201-et véd.

2015. júl. 27. 17:53
 3/12 A kérdező kommentje:

Az enchant-ja +200 élet +200 stamina.

+ csináltam egy set-et kovácsoláshoz összesen +135%-al erősíti a kovácsolást.

2015. júl. 27. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de ha képet küldesz vagy megmondod hogy van angolul segíthetek. És szerintem a dragon jobb mint a daedric. Amúgy milyen fegyverrel harcolsz?
2015. júl. 27. 18:02
 5/12 anonim ***** válasza:
olyanom nekem is van:D az hasznos, nekem van alchemihez is.
2015. júl. 27. 18:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Nemtudok képet küldeni róla pont ezért kérdeztem hogy létezik-e :)

Egyébként Daedrikus harcibárdal (kisfejsze)

Először daedra kardom volt de lecseréltem mert legendás szinten 4-el jobb a sebzése a bárdnak :)

Én nem igazán vagyok alkimista, legfeljebb mana potit csinálok.

(tipikus harcos a karim, mágiábol csak a gyorhealelést használom és mivel kevés a mágiám rászorulok a potira :(

2015. júl. 27. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:
[link] ez az? ahamm az jó, de a legjobb kard a játékban a windshear;)
2015. júl. 27. 18:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem ez dlc-s.

Amit én mondok az az alapjátékban van :)

2015. júl. 28. 11:15
 9/12 anonim válasza:
amúgy van bármi értelme a főbb storyk kitolása után játszani a skyrimmal? mármint, én már a dawnguardos, a dragonbornos, és már azt a szálat is kivittem ahol myraakot (vagy kit) meg kellett ölni... most nem tudom mihez kezdjek...
2015. júl. 28. 16:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor az alap játékban nincs olyan. Biztos valami mod. Másik válaszoló: persze hogy van értelme! Fejleszheted a karaktert, mellékküldetések (windhelmes nyomozós nagyon jó, de van még rengeteg izgalmas!)...guild küldetések, vagy csak úgy felfedezgetni a helyet:) Szerintem van értelme utána is játszani:)
2015. júl. 28. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!