A GF-es Gates of Andaron (mint minden GF-játék, de ez ráadásul WoW-utánzat) arról szól, hogy elkezdesz ingyen játszani, aztán ha pár hónap múlva is normális játékot akarsz, akkor többet fizetsz havonta, mint a WoW-ért...parasztvakítás ez az egész "jáccingyen". A GF-nél vagy szenvedsz, vagy tejelsz (sokat).
A magyar metin2-t már csak ezért sem lehet ajánlani senkinek.
2010. aug. 26. 16:48
22/34 anonim válasza:
Én már 3 három éve metin-ezek és nem lehet meguni már csak azért sem mert nálunk az oszály 80% a metinfügő.Először .hu-n kezdtem aztán a privát szerókkal és most készül haverom szerója amit nem hagyhatok ki.
2010. szept. 12. 08:09
23/34 anonim válasza:
de ha az a probléma hogy nagy szint eléréséhez 1 kis pénz is kell akkor csinál privát szerót(ott neked minden ingyenes):
valaki azt irta hogy a wow meg gates of andaron jó játék,hát téved nagy szarok
2010. nov. 7. 08:50
26/34 anonim válasza:
valaki irta hogy silkroad-ba egy fajnak 60 skillje van az nem tom ér jó hogy 60-ból 3-at vagy 5-ötöt használsz azt a többi csak dísz
amúgy úgy látszik valami a játékból vagy skillek betöltik a képernyőt
2010. nov. 7. 08:53
27/34 anonim válasza:
amm nincs benne gravitáció a ló megáll a hegy oldalán a hátsó két lábával miközbe az első 2 a levegőbe lóg(metin2) de a silkroad is szar
2010. nov. 7. 09:13
28/34 anonim válasza:
silkroadnak jobb a grafikája de a metin érthetőbb én inkább a silkroadra szavazok de metin se annyira rossz
2010. dec. 28. 22:47
29/34 BleenJIn válasza:
Én már jó ideje a metint nyomtam, a skillroadot még nem próbáltam de ha egyszer a hétvégén van kedvem kibróbálom.Egyetértek kedves komment kollégáimmal hogy a metin2 egy szar... DE leht hogy a skillroad is de én azt nem próbáltam.Ennyi voltam: BleenJin
2011. márc. 4. 07:13
30/34 jsaj válasza:
a silkroad a legjobb játék a világon rengeteg kiegészítővel van én játszottam de már abba hagytam de egy remek játék a metin egy elhibázott program
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!