Metin2 vagy Silkroad?
Hát ez attól függ, mit akarsz:D
Ha kő egyszerű játékot szeretnél egy rakás tahóval, akikkel reggeltől estig lehet anyázni, verekedni, akkor metin. Igaz a PvE annyira sem érdekes benne, mint végigolvasni a matekkönyvet (és természetesen muszáj csinálni.)
Mint játék, a Silkroad összehasonlíthatatlanul jobb és érdekesebb.
figyu. én 2 éve játszok a METIN-en. egyfolytába játszottam csak éjjel nem. 2 év alatt nemlehet elérni a max szintet és egy csomó köcsög van akik anyáznak meg amikor ölsz állatot vagy metinkövet , egypár csomó köcsög beleüt (egyépként még csak 53 voltam) egyépként a yangról neis beszéljünk
Silkroad a királyyyyyyyyyyyyyyyyy
Silkroaddal játszok már 3 éve és nagyon jó játék, kicsit unalmas hogy már mindenki nagyobb nálam és mivel mindenki botol így soha nem lehet elérni a klánból senkit. Néha van hogy valaki visszaír, de ha pl nincs bot mert új kliens van akkor fél klán irogat a guild chat-en. Érdekes játék, én szinte mindent tudok róla, csak az új dolgokat nem mert még kis szintű vagyok.
A metin 2-t nem próbáltam.
Köszönöm Fuuton!
Lehet hogy ki is próbálom ha nem kell több órát várni loginra mint a sima silkroadban .:)
Gates of Andaron
Runes of Magic
Silkroad
World of Warcraft
Aion
Ezek a jó MMORPG-s játékok
A Metin2 szerintem egy sz@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!