Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends support?

League of Legends support?

Figyelt kérdés
2 napja írtam nekik, hogy visszaszeretném váltani a rúnáimat, jött is az automatikus üzenet, utána semmi. Tegnap írtam nekik megint, erre még egy automatikus üzenet, majd kérdeztem mást, amire megint kaptam egy automatikus üzenetet. Ma még mindig nem történt semmi, írtam megint, természetesen automatikus üzenet. Csak velem csinálják ezt? Mit kell tenni, hogy szóba álljanak velem?

2015. júl. 24. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy. Ha írsz autómatikusan a pakli aljára dob. Ha megint írsz mielőtt elolvasnák akkor ismét.
2015. júl. 24. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Ismerőseimnek pár óra alatt írtak automatikus üzenet nélkül. Sőt, tavaly este írtam, hajnalra már küldték az üzenetet, hogy visszaváltották. Most az első és második üzenet között eltelt több, mint 24 óra, nem hiszem, hogy ez nem lett volna elég. Vagy nem a magyar supportnak kellett volna írni?
2015. júl. 24. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A nem magyar support tényleg válaszol 1-2 nap alatt, a magyar nekem csak 4 után írt vissza legutóbb. Szóba fognak állni, nyugodj meg, csak sok a dolguk.
2015. júl. 24. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Kifelejtettem, hogy valószínűleg az event miatt most rengeteg levél fut be hozzájuk, ezért lehet csúszás a magyar esetében.
2015. júl. 24. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!