Steam account vásárlás?
Heló!
E-mail címet kell cseréltetni. Akár azt is írhatod ,hogy megszűnt arégi, ez az új. Tehát amikro megveszed, kciserélteted. Ha dobozos játékai vannak, oda kel ladnia a papírokon lévő kódokat. Ez után nem lehet semmi gond.
Ez még hagyján. Elmesélem, mivel küzdök évek óta a steam idióta supportjával. Ellopták az accountom, pár éve. Az e-mail cím idő közben törölve lett ,amivel reeltem - em használtam, ezer éve lett megcsinálva, cska a játék miatt.
Ennyi elég a steam-nek, hogy ne adják vissz az accountom. Hiába írod meg nekik, mi a helyzed, fotózod le 5x-re a kódokat, a tokokat..., nem adják vissza, és nem értik meg, m iabajod - írtam magyarul, angolul is, hiába.
Vagyis pontosítok: egyszer visszaadták, de rá 3 napra visszaszerezte az, aki ellopta, mert ő vett rá játékokat ,és írt asteamnek, hogy há mi ez má, hogy nicns acoutnja, és a buta, gyökré steam visszaadta neki, mikor a saját embereik kobozták el 3 napja.
Szóval óvatosan a világ legforgalmasabb játékboltjával, mert elég egy ilyen hüyleség, mint atörölt e-mail cím, és az egész rendszer beszarik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!