A Skyrim-ben ezt a Delphinet hogy kell megölni!? :D
Az a gondom, hogy amikor a sárkányok miatt a Szürkeszakállúaknál a "megbeszélést" tartjuk, ez a p*csa azt mondja, hogy meg kell ölnöm Paarthurnax-ot. De én nem szeretném, mert meg kedveltem ezt a sárkányt.:D És azután érdeklődnék, hogy ezt a sz*kát meg lehet majd ölni!? Mert ugye a játék azt írja, hogy addig a csaj nem segít amíg meg nem öltem a sárkányt. Szóval ha ezen múlik, akkor nem lesz küldetés..(xD)
Ja, és amikor házat veszek, állatot hogyan szerezhetek be?
Nem biztos hogy meg lehet ölni, szerintem olyan karakter akit nem lehet, mondván nagyon fontos a történet szempontjából.
Ha gépen játszol és ezt a kódot beírod:
setstage MQPaarthurnax 100
akkor átugorja azt a részt hogy meg kelljen ölnöd, de mégis továbbenged a küldetésben.
Ha megvan a Hearthfire DLC csak akkor lehet. Ha felépítetted már a házad akkor keress egy embert aki a followered lehet. Menj el vele a házhoz, majd mondd meg neki hogy elmehet, aztán beszélj vele rögtön, és elvben fel kell hogy ajánlja hogy a stewart-od lesz. Utána tőle tudsz majd állatot meg minden félét venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!