Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League os Legends. Van olyan,...

League os Legends. Van olyan, hogy elfelejtesz játszani egy hőssel?

Figyelt kérdés
Elvileg Kha'Zix a mainem, és régebben még éreztem is ezt a hatást. Nem carryztem minden gamet, de általában jók voltak a statjaim. Mostanság viszont viszem jungleba, topra, de semmit nem tudok kezdeni vele...Ugyanazok a rúnák, a mesterségek, a sebzés is elég, és nem értem, hogy mi baj. Ilyenkor mi a jobb? Ha annyit játszok vele, hogy visszaszokjak hozzá, vagy inkább pihentessem egy kicsit?

2015. júl. 12. 01:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de hát állandóan megy a balanszolás, és egyes hősöket jobban nerfelnek, mint másokat. Pl. Elise hajdanán az egyik leguniverzálisabban használható hős volt, aztán addig-addig nerfelték, míg jelenleg a második legalacsonyabb győzelmi rátával rendelkező champion lett.
2015. júl. 12. 08:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát értem...Lehet, hogy a meta miatt van, mert ahogy megfigyeltem, eddig mindig az volt a baj, hogy soha nem tudtam időben elég hp-t szerezni.
2015. júl. 12. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne pihentesd, mert kiéghetsz. Folyamatosan gyakorolni, gyakorolni, elővenni, nézni, miket hibázol, és tanulni belőlük.

Mellesleg tényleg rengeteget nerfelték, plusz ebben a tankmetában jelentősen hátraszorult, nem csoda, hogy kínlódsz. De fenntartom, ha elkerülsz egy olyan szintre, hogy nagyon jó vagy vele (jobb, mint voltál valaha is), akkor nem lesz ez probléma. Kipróbálhatnál más championöket is, akik mondjuk kevésbé agyonnerfeltek.

2015. júl. 18. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát én játszottam eleget, amióta van a hősismeret ő az első, és még mindig az, pedig másokkal is sokat játszok.
2015. júl. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!