Minecraftban lehet játszani egyszerre több moddal is? Hogyan?
Figyelt kérdés
Forge-val tettem fel őket, és külön-külön működnek is. De mindegyik csak a saját verziójával működik. Igaz, egyenlőre 3 van, Lucky blocks (1.8), Battlegear 2 (1.7.10) és Blokkit (1.6.4), külön-külön a saját fopgre verziójukkal működnek, az 1.6.4-es blokkit pl. nem megy a sima 1.6.4-ben, a Battlegear 2 sem megy sima 1.7.10-ben. Miért? Ha mindegyik ugyanazon verziós lenne, akkor tudnék velük együtt játszani? De miért nem jelennek meg a sima verzióban, csak a saját forge verziójukban? Ezt hogy tudnám megoldani?2015. júl. 11. 13:15
1/9 anonim válasza:
Azért, mert nem dísznek van ott a patch száma. Minden patchnél változik az alap konfig. Keress 1 patchhez való modokat, mert így összerakni ezeket nem fogod (ha tudnál programozni, akkor talán, de mivel nem érted miért nem megy, ezért nem hiszem, hogy olyan szinten menne).
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van. A feltételezésem, hogy ezeket egyszerre is lehet használni egy videós csatornájáról van, ezek szerint ő meg tudta oldani. Minden esetre köszönöm :)
2015. júl. 11. 16:12
3/9 adventurer111 válasza:
4/9 anonim válasza:
Én ezzel sokszor megszívtam. A minecraft "mods" mappájába többször beleraktam más-más verzióhoz készült modokat, hát hadd ne mondjam mennyire megszívtam ezzel...
5/9 A kérdező kommentje:
#3: Az a baj, hogy több moddal szeretnék játszani, hogy érdekesebb legyen. God weapons, Blokkit, Battleger 2, Orespawn.... Stb. Ezeket mind olyan oldalról szedtem, amik Forge-t használnak.
#4: Te is úgy, mint én, vagy máshogy? :P
2015. júl. 13. 00:44
6/9 adventurer111 válasza:
Igen azt akartam mondani hogy az 1.7.10-es forge-ot használd mert ami modokat felsoroltál azok mind vannak 1.7.10-es forge-ra kivéve a blokkit.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez a baj. A blokkit a kedvencem, ezért az lenne a kérdésem, hogy ha mindegyiket 1.6.4-ben töltöm le 1.6.4-es forgevel, a kérdés az, hogy mennek-e majd együtt?
2015. júl. 13. 18:06
8/9 A kérdező kommentje:
Véletlenül kétszer írtam le hogy az a kérdésem, hogy, ezért bocsi. Szóval, mennek-e majd, ha mind 1.6.4-esek?
2015. júl. 13. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!