Minecraftban egyszerre lehet több modot is használni? A better than wolves-t és az equivalent exchange-t pl.
Lehet! Gondolom, hogy mivel így írtad ki a kérdést, tudsz modolni, így az nem mondom el, hogy hogyan kell.
Egyszerűen berakod a BTW modot, aztán berakod az Equivalent Exchange modot is, és kész, mind a 2 mennyi fog, nem fogják egymást zavarni. A 2 kérdést annyira nem értem....
Arra gondolsz, hogyha bent van mind 2 mod, akkor hogyan tudod nem összekeverni, vagy mi? Ezt majd a továbbiakban tisztázzuk..
Remélem, hogy segítettem: Sherpa
Ja, értem. Sherpa vagyok.
Kicserélni, hogyha már nem akarod az egyik modot, akkor azt letörölni, és berakni külön a másikat?
Egyszerű. Megnyitod a MineCraft-ot, force update-ot bekapcsolod, ekkor újra letölti a friss minecraft.jar-t, így az eddig használt mod már nem lesz benne a jar-ba, így egy tiszta jar-od lesz, amibe olyan modot raksz újra, amilyet akarsz...
Sherpa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!