Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Project CARS tapasztalatok...

Project CARS tapasztalatok billentyűzettel?

Figyelt kérdés
Aki megvette vagy letöltötte a játékot és kipróbálta billentyűzettel az írja már le a tapasztalatait, mert megszeretném venni, de ha csak kormánnyal lehet vele normálisan játszani akkor, nem, mert nem akarok még költeni arra is.

2015. júl. 11. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
A kisebb teljesítményű autókat talán még el lehet terelgetni gombokkal, de a gokartokat vagy a prototípusokat valószínűleg lehetetlen. De mi értelme is lenne? Ez egy szimulátor (még ha nem is a legélethűbb), a szó klasszikus értelmében. Itt kizárólag a vezetési élmény a lényeg, nincs karrier mód, nincs gyűjtögetés, tuning, kizárólag a vezetés. Billentyűzettel vagy kontrollerrel töredéke az igazi élménynek.
2015. júl. 11. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem valami jó szimulátor az a játék.

Kormánnyal játszottam és olyan mintha az autó jégen csúszkálna.

Billentyűzettel meg valami borzalom

2015. júl. 11. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
#2: Akárcsak a Shift-nél, itt is egy teljesen elcseszett setting az alapértelmezett. Kb. 2-3 órát állítgattam, és teljesen kezelhető lett.
2015. júl. 11. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Billentyűzettel még csak megvenni sem érdemes ez szimulátor csak olyan force feedback -es kormánnyal ajánlom amit a játék támogat mert csak azt tudja automatikusan konfigurálni a játékhoz ajánlani tudom hozzá a trustmaster t100 -at ami kb 30000 FT bár az élettartama nem túl hosszú maga a belső elektronika az sokáig bírja de a műanyag alkatrészek könnyen széttörnek
2015. nov. 4. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
az hülye aki azt mondja erre nem jó szimulátor ugyanis rendes versenyzők közreműködésével fejlesztették
2015. nov. 4. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: A Forma 1-es csapatok az rFactor Pro-val tréningeznek, a 24Hours széria pilótái meg az iRacing-gel. Azokhoz képest a Project Cars valóságos arcade racer.
2015. nov. 4. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!