Dark Souls II billentyűzettel?
Figyelt kérdés
A Dark Souls II-ben hogy állíthatom át a játékot kontrollerről billentyűzetre? Mert elég idegesítő már így játszani.2015. ápr. 4. 08:07
1/6 anonim válasza:
beállításokban van rá mód gamepad-ról keyboard-ra váltani.
2/6 anonim válasza:
Kontrollerrel idegesítő? Ezt vissza fogod szívni, ha kipróbálod billentyűzettel.
Egyébként nem értem a kérdést, mert nekem alapból működik a kontroller és billentyűzet (Steames verzió), nem kell semmit átállítani.
3/6 anonim válasza:
Én billentyűzettel vittem ki és azzal viszem a 3-at is. Nekem kontrollerrel sokkal nehezebb ez a játék.
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy most 2 év elteltével jöttem rá, hogy rosszul tettem fel a kérdést. Nem a kontrollerrel JÁTSZÁSSAL volt a gondom, hanem avval, hogy a játék (szinte) mindenhol XBOX kontrolleres betűket használt a menükben, és ez billentyűzettel játszva elég zavaró volt az elején, de aztán megszoktam egy idő után
2017. ápr. 30. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!