Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO, hogyan lehetséges ez?

CS:GO, hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Láttam csomó streamert 130 nyertes versengő viszont a privát rangja 9es. Ez hogyan lehetséges? Ja és sheriff

2015. júl. 10. 00:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán úgy hogy csak ebben a patchben hozták be a rangokat? Előtte nem játszhatott? Hülye egy kérdés ez...
2015. júl. 10. 01:00
 2/8 A kérdező kommentje:
kb 1-2 hete vettem meg a csgot ugyhogy nem tudtam köszi
2015. júl. 10. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Én Nova 3 vagyok 5-ös ranggal, de mikor én voltam nova 2, akkor került be a játékba ez a rangolás.

Amúgy szerintem pozitív a minimum 3as rang a versengőhöz (MatchMaking), tényleg nagyon sok kezdő van a játékban, aki azt se tudja hogy kell vásárolni, de már versengőre menne, aztán mindenki szapulja, mint a bokrot, mert annyira rossz.

2015. júl. 10. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Én viszont azt nem értem, hogy unrankeddel miért dob be FOLYAMATOSAN olyanok ellen akiknél éppen hogy kinézek meg egyből fejest kapok ak val...

Azért nem vagyok olyan amatőr a játékba, de jó sem, de kb. 20 mecsből 1 et sikerült winelnünk, mert olyanokkal dob össze, hogy megmozdulni sem lehet.

Természetesen mikor vagyunk 3 an nem olyan nagyon bénák, és jön 2 idegen azok is eléggé bénácskák, bezzeg az ellenfélből 5 ből mindig minimum 4 profi, és elég magas rangjuk is van.

2015. júl. 10. 15:32
 5/8 anonim válasza:
#4 Milyen rankon vagy?
2015. júl. 10. 17:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ha silver elite masterként mindig top vagyok akkor jó eséllyel vagyok jobb a silvereknél? :D én magamat olyan nova 3 szintre sorolom kb.
2015. júl. 11. 01:16
 7/8 anonim ***** válasza:

mi az hogy top vagy? amúgy az ellenfél relatív. Nagyon sok húzott sz*r van a játékban, én Nova 1-gyel aláztam a 4 nova 4-es 1 silver elite master-t. Aztán az 5ös premade volt. De olyan is akadt, hogy valaki smurfölt és silver elite ranggal alázta az egész csapatomat velem együtt.

Az a baj, sok embernek van 2 vagy több acc-ja, mivel baromi olcsó és folyton van leárazás, aztán a nova meg a fölötti skillel indul silver-ben, na az elég bosszantó tud lenni.

2015. júl. 11. 14:26
 8/8 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy az enemyt és az én csapatomat is beleértve 90%ban én vagyok a meccsek végén a top, egyébként nem vagyok smurf
2015. júl. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!