CS:GO, hogyan lehetséges ez?
Én Nova 3 vagyok 5-ös ranggal, de mikor én voltam nova 2, akkor került be a játékba ez a rangolás.
Amúgy szerintem pozitív a minimum 3as rang a versengőhöz (MatchMaking), tényleg nagyon sok kezdő van a játékban, aki azt se tudja hogy kell vásárolni, de már versengőre menne, aztán mindenki szapulja, mint a bokrot, mert annyira rossz.
Én viszont azt nem értem, hogy unrankeddel miért dob be FOLYAMATOSAN olyanok ellen akiknél éppen hogy kinézek meg egyből fejest kapok ak val...
Azért nem vagyok olyan amatőr a játékba, de jó sem, de kb. 20 mecsből 1 et sikerült winelnünk, mert olyanokkal dob össze, hogy megmozdulni sem lehet.
Természetesen mikor vagyunk 3 an nem olyan nagyon bénák, és jön 2 idegen azok is eléggé bénácskák, bezzeg az ellenfélből 5 ből mindig minimum 4 profi, és elég magas rangjuk is van.
mi az hogy top vagy? amúgy az ellenfél relatív. Nagyon sok húzott sz*r van a játékban, én Nova 1-gyel aláztam a 4 nova 4-es 1 silver elite master-t. Aztán az 5ös premade volt. De olyan is akadt, hogy valaki smurfölt és silver elite ranggal alázta az egész csapatomat velem együtt.
Az a baj, sok embernek van 2 vagy több acc-ja, mivel baromi olcsó és folyton van leárazás, aztán a nova meg a fölötti skillel indul silver-ben, na az elég bosszantó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!