Steam-en újra lehet telepíteni egy játékot?
Figyelt kérdés
A minap a Team Fortress 2-vel akartam játszani, és frissített. Nem volt elég hely a gépemen, szóval leállítottam a frissítést. Törölgettem, majd amikor újraindítottam, és kész volt, volt valami probléma. Sok mindennel próbálkoztam, míg végül letöröltem minden vele kapcsolatos fylet. Amikor le próbálom tölteni, mindíg kiírja, hogy valami hiányzik. Most mit kéne tennem?2015. júl. 6. 12:46
1/4 anonim válasza:
A Steam könyvtáradban jobb klikk a játék nevén, és a menüből válaszd ki a Tulajdonságokat. A Helyi Fájlok fülön kattints a Játékfájlok Épségének Ellenőrzésére! Ha valami hiányzik, újra le fogja tölteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Phu, köszi! Baromi hálás vagyok. Végre tudok újra játszani! :)
2015. júl. 6. 17:18
3/4 anonim válasza:
A módszer más játékoknál is ugyanígy alkalmazható.
4/4 anonim válasza:
A jobb gombos menüben a tartalom törlése menüponttal törölheted a játékot és később bármikor letöltheted és installálhatod mint az első alkalommal. Több játék és kevés hely esetén helyet spórolhatsz a gépeden ha letörlöd azokat amikkel nem játszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!