Tartana valaki "gyorstalpalót" a Star Trek Online című játékkal kapcsolatban?
A helyzet az, hogy imádom a Star Trek-et majdnem minden formátumban, és úgy gondoltam, hogy kipróbálnék egy ilyen játékot. A probléma csak az, hogy soha nem játszottam semmilyen internetes játékkal, (gondolom a Mahjong, nem számít...) és igazából nem nagyon tudom, hogy mi a játék célja, hogy kell fejlődni, stb, stb...
Az a helyzet, hogy nem is igazán sorolnám a kérdéseimet, mert gyakorlatilag semmit nem tudok az ilyen típusú játékokról. Szóval ha valaki tud segíteni, azt őszintén köszönöm, előre is!
Üdv: B!
Azt szeretnéd, hogy a világ egyik legkomplexebb játékának magyarázzuk el az egész rendszerét, kezelését egyetlen kommentben?
Lehetetlent kérsz.
"Egyenlőre nem balettórákat akarok venni, csak szimplán meg kellene tanulni járni."
Valami stabil alapra gondoltam, amin már el tudok indulni -remélhetőleg a többi már jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!