Melyik LEGO Tehchnic szettek érik meg az árukat?
Amelyek sok elemből állnak, de nem drágák. Kb. 3000 forintos árkategóriában, olyan 1200 db-os elemszámmal gondoltam, mint ez például:
A használtak. Azok esetleg megérik az árukat.
Az újak botrányosan drágák.
De egyébként az éri meg, amelyikben látsz fantáziát, és nem csak egyfélét lehet belőle összerakni.
Haználtan alig kapni...ami meg van, azok nagyon drágák...amit meg meg akarok venni, azt meg utána el sem adják nekem...eddig mindig használtan vettem, de amióta nincs OLX, csak a béna jófogás, azóta valahogy nincs jó ajánlat. Meghát szülinapomra szerintem a szüleim nem fognak használt LEGO-t venni nekem. Gondoltam, hogy valami ilyen drágább (kb. 30.000 forintos szettet kérek és beszállok a felével.
Mindig olyat választok, amelyből legalább kétfélét össze lehet rakni + a rajongók által csinált C-modelt.
Most elsősorban olyasmi érdekelne, aminek minél nagyobb az elemszáma ebben az árkategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!