Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki még játszik a GTA 4-el?

Valaki még játszik a GTA 4-el?

Figyelt kérdés
Leginkább a multiplayer részére lennék kíváncsi, hogy játszik-e még valaki vele.

2015. júl. 2. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Az V. rész online-ja annyival jobb minden szempontból, hogy talán csak az preferálja a IV-et, akinek gyengébb gépe van. Más okot nemigen tudok elképzelni. Bár, a Metin 2-t is sokan játsszák...
2015. júl. 2. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egészen a V megjelenéséig toltam, kisebb nagyobb kihagyásokkal, és pár napja visszanéztem, igaz, hogy csak egy privát Free mód hülyülést csináltam, de jó volt, viszont a V miatt egy darabig nem fog újra előkerülni, pedig tényleg nagyon jó játék.
2015. júl. 2. 14:44
 3/3 anonim válasza:

Igen, játszom vele. 2008-as, de nekem csak nemrég lett meg. Azelőtt csak a régebbi GTA-kkal játszottam (San Andreas pl. még mindig megvan). Nekem eddig igazából még a San Andreasnál is jobban tetszik, de ebben jelentősen közrejátszik az is, hogy sokkal szebb a grafikája. Én mondjuk csípem a GTA III korszak rajzfilmszerű grafikáját és over-the-top stílusát, de itt a IV-ben valahogy olyan fellélegzés a realisztikusabb hozzáállás. Tényleg olyan, mint az élet: sétálgatnak az emberek, beszélgetnek, telefonálnak, szerelik az autójukat az út szélén...stb. Szerintem a GTA IV tisztára olyan, mint egy film. Érdekes továbbá az újféle menekülési mód a rendőrök elől, hogy csak ki kell érni a "villogós" zónából és eltűnnek a csillagok. Tetszik ez is. Mondjuk szívesen láttam volna újra a bandaháborút is, de hát egy játék sem lehet tökéletes. :) Teszem hozzá, hogy egy HP 255 G8 típusú laptopon tolom, amely egy teljesen korrekt gép, de nem high-end. És mégis elmegy rajta. Full grafikánál már hajlamos laggolni, de olyankor lejjebb veszem a grafikát és kész.

Összegezve: igen, játszom vele, kafa kis játék. 10/10

2022. dec. 9. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!