Valaki még játszik a GTA 4-el?
Igen, játszom vele. 2008-as, de nekem csak nemrég lett meg. Azelőtt csak a régebbi GTA-kkal játszottam (San Andreas pl. még mindig megvan). Nekem eddig igazából még a San Andreasnál is jobban tetszik, de ebben jelentősen közrejátszik az is, hogy sokkal szebb a grafikája. Én mondjuk csípem a GTA III korszak rajzfilmszerű grafikáját és over-the-top stílusát, de itt a IV-ben valahogy olyan fellélegzés a realisztikusabb hozzáállás. Tényleg olyan, mint az élet: sétálgatnak az emberek, beszélgetnek, telefonálnak, szerelik az autójukat az út szélén...stb. Szerintem a GTA IV tisztára olyan, mint egy film. Érdekes továbbá az újféle menekülési mód a rendőrök elől, hogy csak ki kell érni a "villogós" zónából és eltűnnek a csillagok. Tetszik ez is. Mondjuk szívesen láttam volna újra a bandaháborút is, de hát egy játék sem lehet tökéletes. :) Teszem hozzá, hogy egy HP 255 G8 típusú laptopon tolom, amely egy teljesen korrekt gép, de nem high-end. És mégis elmegy rajta. Full grafikánál már hajlamos laggolni, de olyankor lejjebb veszem a grafikát és kész.
Összegezve: igen, játszom vele, kafa kis játék. 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!