Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem köt le semmilyen pc...

Nem köt le semmilyen pc játék? Mi a gond?

Figyelt kérdés
Szóval most játszottam GTA 5-őt végre van hozzá gépem fút simán 60-70 fps high-on. Az a gondom hogy egyszerűen nem köt le folyton jár a agyam és átnézzek a monitoron mint egy Zombi. 22 éves vagyok, ez depresszió volna? Semmilyen játék nem köt le a gépemen!

2015. jún. 30. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ANNO 2070. Sokáig el lehet vele lenni. Tomb Raider (új), Dishonored, Fallout: New Vegas, ezekkel én sokáig el tudtam lenni. Próbáld ki, hátha.

Vagy ne gépezz, hanem olvass, vagy csinálj mást, nézz tévét. Vagy a nyavalya tudja, biztos van más amivel el tudod foglalni magad.

2015. jún. 30. 12:22
 2/8 anonim válasza:
ha nem kötnek le az e féle, fajta játékok ,akkor próbáld ki a cod gost ot,vagy a far cray 3 mat.de ezek sen akkor eggyszerűen kezdj el sportolni vagy valamit ...
2015. jún. 30. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

17 éves koromig szinte egész délután játszottam, majd arra lettem figyelmes, hogy hétről hétre egyre kevesebbet játszok. Múlt héten átmentem az egyik barátomhoz PS4-en kipróbálni a GTA 5 játékot, háát.. elgondolkodtam rajta, de végül úgydöntöttem, hogy inkább nem kezdek bele.

Kedves kérdező, ahogy látom nálad most jött el az idő, üdv a felnőttek között. :)

21/F

2015. jún. 30. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a felnőtté váláshoz, szimplán annyit játszottál a sulis éveid alatt, hogy már kiégtél.
2015. jún. 30. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
De nem bántam meg, hogy kiégtem. :)
2015. jún. 30. 14:06
 6/8 lszmatyi2006 válasza:

Póbálj szimulátort, v.harcosat.

üdv:lszmatyi2006

2015. jún. 30. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

megértelek, ha pc-ről van szó. érdekes, de én akármit játszok, pc-n sosem köt le, igaz, egy gyengécskébb laptopon játszok, és mivel a konzol nagyobb tv-hez van, ezért ott mindenképp nagyobb élmény. de mondjuk ha már nem kötnek le sincs semmi baj, lehet majd egy idő után újra le fognak, vagy ha nem, akkor az sem rossz, új hobbikat is kereshetsz, stb.

és ha ragaszkodsz a játszáshoz, akkor próbálj ki valami másat, amit nem szoktál, lehet a változatosság jót fog tenni!

2015. júl. 1. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenki szeret játszani.

Vagy egyszerűen még nem találtad meg, ami le tudna kötni.

A GTA engem sem köt le...

Ennyiből meg még korai lenne depressziót diagnosztizálni. :)

Milyen játékokkal próbálkoztál?

2015. júl. 8. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!