Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League Of Legends LeaverBooste...

League Of Legends LeaverBooster gond mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy kis gond a gépemmel 7 perc után befagyott kikapcsolt a gépem és miután visszatudtam kapcsolni beléptem a lolba 20 percet kell várnom minden meccs előtt.Nem értem hogy működik a rendszere?Miért 20perc és nem 5?Esetleg írhatok valahova hogy ezt visszavonják?

2015. máj. 8. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:

egy hibaert nem bannolnak, szoval nem 20 perc kellene hanem egy egesz nap...

irhatsz a supportnak, de az ilyen leveleket el sem olvassak.

2015. máj. 8. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez a LeaverBuster újítása, büntetésként kaptad. Hacsak nem megint bugos a rendszer (nem is olyan rég volt rá példa a chatkorlátozások kiosztogatásánál, amikor a tribunalt felfüggesztették), akkor nem egy meccsért kaptad, hanem többször is kiléptél vagy afkoltál, csak most lépted át azt a határt, aminél már jár büntetés. Bizonyos számú meccs után jár le, a supportnak meg írhatsz, de annyian bombázzák őket azzal, hogy oktalanul kaptak büntetést, hogy nem tudják/akarják felülvizsgálni, főleg mivel az esetek többségében jogos a dolog. Persze előfordulhat, hogy pont most csúszott be valami hiba, akkor meg így jártál, nem fognak vele foglalkozni.
2015. máj. 8. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy az egyszeri 5 perc akkor van, ha champselectből lépsz ki, de a LeaverBuster mostantól 20 perceset oszt, és bizonyos számú meccs erejéig, nem csak közvetlenül azután, hogy megkaptad.
2015. máj. 8. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!