Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen PC játékokat ajánlotok...

Milyen PC játékokat ajánlotok elkezdőknek?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok játékkal játszottam gépen, mert már öreg volt és lassú, viszont nemrég vettem egy egész jó gépet, és rájöttem hogy nagy lemaradást kell bepótolnom játékok terén. Szóval ti milyen játékokat ajánlotok az elmúlt kb. 10 évből?
2015. jún. 28. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:

rpg:

Mass Effect sorozat

Elder Scrolls sorozat

Dragon Age sorozat

Witcher sorozat

Dark Souls sorozat

fps:

Unreal Tournament sorozat

Rainbow Six - Siege

Counter Strike sorozat

Battlefield sorozat

Call of Duty sorozat

Payday 2

Grand Theft Auto sorozat

RTS:

Red Alert 3

Starcraft 2

Heroes Might and Magic sorozat

Sid Meiers Civilisation sorozat

stb...

De 10 év alatt elég sok jó játék jött ki, egyszerűbb lenne ha leírnád te milyen műfajt szeretsz.

2015. jún. 28. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Én Call of Duty 1-el kezdtem, majd a 2-vel, utána rátértem az MMORPG-kre, ilyen volt a Metin, Gates of Andaron, MUOnline, majd kicsit komolyabban már elkezdtem LoL-ozni (MOBA), majd Dota, további cod részek, néha néha puzzle játékok, hack n slash játékok (Devil May Cry) aztán így egyre több mindennel.
2015. jún. 28. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit az első leírt, esetleg MMORPG-k.

WoW, Guild Wars 2, Cabal Online, most jön Július elején a Cabal 2; aztán Raiderz, Archeage, Aion, Tera, Rift, stb.

MOBA-k is népszerűek manapság - DotA 2, LoL, HotS.

Steamen mindenképp nézz körül, aott azért tudsz tájékozódni, és 2-3 havonta vannak nagy (25-80%-os) leárazások.

Aztán vannak könnyedebb játékok, pl. Trackmania, vagy akár böngészős játékokból is vannak már egész komolyak (Unity-s játékok).

2015. jún. 28. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!