Írnátok nekem olyan játékokat amikkel sok ideig el lehet játszani?
Figyelt kérdés
Unatkozom játékhiányban vagyok és kellene valami amivel ellehetek. (nem értem miért ilyen túlértékelt a 2 és fél hónap szünet)2015. jún. 27. 17:11
1/3 anonim válasza:
Néhány konkrétum? Milyen platformon játszol, ha PC-s vagy milyen a konfigod, milyen stílust kedvelsz? Mert így vaktában nehéz válaszolni. De a lenti listán az én kedvenceimet látod: (mind nagyon tartalmas és sokáig leköt)
-Game Dev Tycoon
-Plague inc:Evolved
-The Escapists
-Cities: Skylines
-The binding of Isaac
-Plant vs Zombies
-DayZ
-Euro Truck Simulator 2
-GTA sirozat, bármely darabja
-TF2
2/3 A kérdező kommentje:
xbox-pc egyaránt jó nekem,konfigot nem tudok, de a gta5-elment full grafikán, úgy hiszem minden menne. Játék típusa nekem midegy, csak ne mmorpg legyen
2015. jún. 27. 19:56
3/3 anonim válasza:
Batman: Arkham sorozat
Borderlands 2
Darksiders 1-2
Kingdoms of Amalur
Just Cause 2
Test Drive Unlimited 1-2
The Crew
Saints Row 3, 4
Valkyria Chronicles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!