Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Dota 2 játékban megéri...

A Dota 2 játékban megéri megvenni a compediumot?

Figyelt kérdés

#DotA #Dota 2 #Defense of the anciendt 2
2015. jún. 26. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha sokat játszol és támogatni akarod az e-sportot, persze.
2015. jún. 26. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Most már necces... a legtöbb predictiont már lekésted, így lassabban tudod fejleszteni. Tehát hacsak nem akarsz bele még több pénzt ölni, ne várj 100+os compendiumot rengeteg itemmel.

Persze a prize poolból járó cuccokat így is mindenképp megkapod, tehát az árát gyakorlatilag visszahozza, és amúgy sem maradtál le még mindenről.

De ha meg akarod venni, akkor mielőbb, nehogy még több jó cuccról lemaradj.

2015. jún. 27. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
a TI5 támogatása miatt éri már csak meg jelenleg. én egyébként az első órákban megvettem, mikor kijött és 17esre húztam fel eddig kizárólag az ingyenes lehetőségekkel. 3 immortalon és pár bundlen kívül nem igazán jött semmi hasznos, továbbá az előbb említettek sem tradelhetők. az árát sajnos nem hozza vissza egyáltalán az új market rendszer miatt és szintezni is baromi körülményes.
2015. júl. 10. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:

3-as ha csak a compot vetted meg, akkor még az árát visszahozhatja, az Immortal 3 ritkább darabjait szerintem el lehet majd adni jobb pénzért (de Dota2loungon biztos, hogy sokat lehet velük kaszálni). Meg a coinokból jár szett is, bár untradeable, de értéke van (már ha játszod az adott herot).

Egyébként meg gondold meg, hogy a Compendium Treasuret megvedd, abban van 13 szett, de nagy eséllyel dropol 11 levelt (haveromnak 5x dropolt 13-ból, +egy csomó level achievementből, ha megveszed). És a számodra haszontalan szettek is "beolvaszthatók" 2 szintért.

2015. júl. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!