Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends melyik hőst? :O

League of Legends melyik hőst? :O

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy kit érdemes megvenni lolba? mid a mainem. És már jó pár champ megvan most Urgoton gondolkozok , és Shenen. Nem tudom melyiket kéne tudtommal lead games-sek. Urgotot már láttam miden is ezért gondolkoztam rajta de Shen valamiért csábítóbb nem tudom melyiket kéne. De ha van valami ajánlatotok szívesen meghallgatom!
2015. jún. 25. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Shen-t hanyagold ,azt inkább topra vagy még akár suppra.

Én LeBlancot venném,a top 5 op mides egyike.

a Q duplán sebez,tolsz Q-t ,W-vel rámész 3x sebzés (2Q+1W) ez már laza 1.3-1.7k sebzés cuccoktól függően.Ha tiszta helyzetbe csinálod akkor jöhet az E ami jót sebez (1 rabadon kalap+morenolomikon+korok pálcájával) min. 400-at sebez,sőt 2mp után 2 mp-re lecc-zi,erre lazán betölt a Q megint,egy ignite és kill.

Rabadon+moreno+korok pálcájával már laza 1.5-2k ez a 3 skill.

2015. jún. 25. 11:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen tudom csak hát lb már megvan akik megvannak ők midesek közül:

Ahri, Azir,Akali, Annie, Brand, Cassio, Ekko, Ap Ezra, Fidle, Heim, Karthus, Kata, Lb, Lissandra, Mordekaiser, Morgana, Nida, Nunu, Orianna, Ryze, Shaco, Teemo, Twisted F, Veigar, Vladi, Yasuo, Zed, Ziggs

Én őket szoktam vinni midre és nem tudom még ki lenne jó ... :/

2015. jún. 25. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!