Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jax-ra milyen buildet vegyek,...

Jax-ra milyen buildet vegyek, és mi a véleményete róla (League OF Legends)?

Figyelt kérdés

üdv

Állandóan velem vagy ellenem játszik 1 jax aki lazán lecarryzi a meccset,kipróbáltam,de valahogy nem jó a buildem rá vagy nem tudom,mert közel sincs ahhoz akik szétcarryzték a fejüket is.

Nagy deff,nagy sebzés.

Mint aki TANKnak építi de vagy 600 AD körüli.

2015. jún. 22. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Jax nem egy favorit champ a metában több ok miatt is: egyrészt messze nem annyira mobilis mint a kedvencek s másrészt túl könnyű counterelni. Igen nagy eséllyel bronze/silver körül lehetsz kedves kérdező mert Jax ott igazán op mivel nem tudjátok mit kell ellene tenni: hozz egy Malphiteot akinek a passivja pont feltöltődik mire Jax kombózna, Jax autoattack felfogó spellje dettó semmit nem ér Malph ellen s még sorolhatnám. Esetleg Jayce is jó hiszen mindent Jax kombót a lanen stílusosan megszakítod a hátralökéssel. Ha nem lanen vagy hanem szpportkodsz akkor valami jó slow/stun spelles hőst hozz (Zilean -99% mov speed és Jax useless a teamfightban. Ha vele vagy a build egyszerű: Trinity vagy BotRK a sorrend rajtad áll majd tankos itemek. Ennyi!

Sajnálatos módon alacsony elon ha nem lanen harcolsz Jax ellen akkor max a support erejében bízhatsz aki late gameben elintézi Jax barátunkat...de ha teszem azt midezel akkor imádkozz hogy tudja a dolgát a Jax ellenfele másfelől game over mert elismerem, hogy a feedelt Jax erős. Nagyon erős!! Egyébként a fenti Jax problémák miatt inkább jungliba vinném. Bocsi a helyesírási hibákért telóról voltam! Dia/4 vagyok.

2015. jún. 22. 10:48
 2/2 A kérdező kommentje:

1. évben vagyok silver 2 -be dobott,mainem top-on Gnar,Maokai (Malphite nem a kedvencem,fura,de sokszor használom) bár nem vetem meg Vladot se ,Irealia-t meg pláne nem. Meta champokat annyira nem szeretem,mert hiába erősítenek valamit,ha világéletemben utáltam,inkább azokkal amiket szeretek próbálok jó lenni.

Silver 2 -be dobott most silver 1-be vagyok 84 LP-vel.

2015. jún. 22. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!