Érdemes még elkezdeni Metinezni? (GF-en).
Nem hiszem, hogy könnyebb dolga lenne annak aki most kezdni, írtátok hogy lement a könyvek, és a gyöngyök ára is. Na most, ha valaki az elejéről kezdi, miből fog bevételt szerezni? Teszem azt a pár száz K-t, ami neki kell a könyvekhez vagy bármi máshoz? Régebben, amikor én játszottam, volt ugró deszka, aura kk 5 millió, erős test 2 millió, fehér gyöngy 35-40 millió, +4es kövek 4-5 millió (a kaszt köveken kivéve), lélekkő 10-20 millió.
Szóval lehetett metint ütni, és horgászni is, hogy gazdagodj, nem is kicsit.
De most elvesztek ezek az árak, és nincs ekkora anyagi bevételük a kis szintűeknek (akik mostanában kezdték) mint régen. Értem én hogy minden olcsóbbodott, de így mit tudnak eladni, és hogy szereznek pénzt kis szinten?
#15: Lehet, amikor én utoljára fent voltam 1-1,5 milla volt az aura. Biztos szerverenként változó, de én Pegán tuti hogy nem kezdenék új karaktert, akik 4-5-6 éve játszanak ott irdatlan nagy előnyben vannak, arról nem is beszélve hogy alig van kis szintű , ha van is az tuti egy G-P-s skilles pvp karakter, full pvps cuccban, vagy elég egy map2es farmra gondolni, Gs- Ps aurával és mámorral, és rögtön el is megy az ember kedve az egésztől.
Egyedül talán akkor lenne értelme, ha egy új szeró indulna, de akkor is átjöhetnek a pegán (vagy bármely más szerverről) meggazdagodott veterán karakterek, vagy az is elég ha csak az egyik kariját küldi át full cuccban, és már is oda a fairplay.
De nem valószínű hogy nyílna új szeró, az értelmesebbek már régen ott hagyták. Teljesen egyet értek a kérdezővel, mostanra tényleg olyan a GF szerver, mint egy P szeró, sok az agyatlan felesleges fejlesztés, szint emelés,pók kazi 3 stb, csak azért hogy aki elérte a 99 szintet az ne unatkozzon, szerintem aki felment 99re, az már épp elég pénzt és időt ölt már bele, és örül hogy végre ki maxolta nem hogy még új cuccok,küldik,+6 szint, szerintem. Na meg új kaszt, tiszta vicc, sokkal jobban járt volna a GF ha ezt a fene nagy munkát minőségibb eventekre költötte volna, több birodalmi harc,OX, több céh terület, Kreatívabb új küldetések, vagy bármi más, ami a játék élményt erősítené, a kék acél vérteknél kellet volna abba hagyni az új tárgyak bevezetését. Itt rontotta el a GF, hogy a nagyobbakra "épít".
Az meg egyértelmű, hogy egy új +9es cucc sokkal drágább, mint 4 év múlva... gondolom most minden 70+os karakter +9es fekában van.
Szvsz, lehet most is újra kezdeni, csak vastag pénztárca kell hozzá, és sok idő, na meg a veterán farm/ pvp karikkal is meg kell küzdeni.
Az újítás ne feltétlen a szint emelést (és a vele járó új cuccokat) takarja már.Story vonalban is lehetett volna erősíteni, új küldik, új szörnyek, több metin kövek esetleg, egy szóval olyan fejlesztést, aki bárki számára elérhető, mert engem pont hidegen hagyott a 105ös szint,a 90es map,90es cuccok stb, és szerintem még sokan másokat is rajtam kívül. Az a láda újítás se egy nagy dolog,de jobb mint a semmi, de mondanom sem kell , emiatt nem fognak tömegesen vissza jönni a játékosok.
Az eventek valóban ratyik, régen emlékszem a foci vbs eventre (2010es) na az jó volt, és a régebbi halloweenes is.
Én is a kérdésre válaszoltam, és nem hiszem hogy nagy játék élményben részesülnek akik mostanában kezdik, map2ön- orkoknál egy metin követ sem fog ütni, vagy ha ne talántán mégis találnak egyet- kettőt elvétve, az szinte biztos hogy rosszul droppol.
Holott kb ez a játék célja, hogy metint üss.
Vaagy, írtátok is, hogy nem csúcs időben kell metint keresni, hajnalban/ késő este. Az első lépcsőfok a kockaság felé, ha ez miatt nem alszik valaki, és nem kipihent mert éppen metint kell ütnie mert máskor nem találhat.
Na meg az sem lehet valami nagy élmény, mikor egy nálad 30 szinttel alacsonyabb karakter (G-P, full hp, félember) lever pvp-ben vagy Waron.
Magyarán, q rvára bekell kockulnod, és költened kell rá ezerrel ha sikeres akarsz lenni benne. Mellesleg lassan már lejár a metin 2 ideje, tömegesen hagyták már el a játékosok, és hamarosan eljön az az idő, amikor már nem kifizetendő már a gfnek fenttartani (akár Magyarországon). De ez várható volt, 2004es játék, pár éven belül teljesen elavul, azért megnézném azoknak a játékosoknak az arcát, akik napi 10-12 órába nyomják, minden hónapban ráköltik a fizetésüket (rosszabb esetben anyucitól, apucitól kunyerálnak) és egyszer csak megtudják, hogy nincs többé Metin2 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!