Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3 vagy Sims4? Miért?

Sims3 vagy Sims4? Miért?

Figyelt kérdés
Mivel a Sims4-et szeretném kipróbálni,de sajnos csak 1GB RAMMAL rendelkezem,így nem is biztos,hogy inditaná-e a gépem.A Sims3 már volt rajta és szépen futott,azonban kiegészítők még nincsenek hozzá.A kérdésem az lenne,hogy a Sims4 alapjáték és a kiegészítő vagy a Sims3 majdnem az összes kiegészítőjével? Szerintetek melyik a jobb? Válaszokat köszönöm.:)

2015. jún. 17. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem a Sims 4 kipróbálása után nehéz visszatérnem a Sims 3-ra.

Egyrészt, tetszik az érzelem-rendszer. Tartalmasabbá, rétegeltebbé teszi a játékot, számomra. Másrészt, a Simek mérföldekkel jobban néznek ki, még az egyedi tartalmakkal telitömött Sims 3-hoz képest is (bár én a Sims 4-nél is CC-függő vagyok).

Ezen kívül a Sims 4 egyelőre sokkal, de sokkal optimalizáltabban fut gyengébb gépeken is, nem akad be és fagy. Nekem kínszenvedés volt a Sims 3-mat futtatni (majdnem az összes kiegészítőjével + egyedi tartalom), mert olyan borzalmas módon akadt és folyton leállt... Még ha az egyedi tartalomtól eltekintünk is, a Sims 3 játszhatatlanul szaggatott, lassú volt, a Simeknek is évekbe telt reagálniuk adott dolgokra.

Ha arra is kitérek, hogy egyébként a Sims 3-ban a Simek máshogy néznek ki a játékban élőben, mint amit a családtervezőben készítettél... Na meg, a csúszkák. A Sims 4-ben való Simek és házak elegendő tervezgetése után, visszalépés a Sims 3. Igaz, hogy a 4. részben nincs nyílt világ, de ez annyira nekem nem is hiányzik, ha cserébe egy szaggatás-mentes, gördülékeny játékmenetet tudnak biztosítani.

Tartalmilag nincs benne sok, az tény. De a 4 még gyerekcipőben jár, s egyelőre a hiányosságait egyedi tartalommal igyekszem pótolni. De vannak hozzá ígéretes kiegészítők tervben... (Drága EA, akiknek még egy jakuzzit is 10 dolcsiért kell eladniuk...)

Értelmetlen összevetni egy többéves, 20 kiegészítős játékot a Sims 4-gyel, amihez várhatólag hasonlóan sok, ha nem több, kiegészítő és cuccos csomag fog megjelenni.

2015. jún. 17. 13:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszt! Nagyon hasznos volt szamomra! Kiprobalom a sims4-et es ha mukodik szepen maradok annal ha nem hat akkor marad a 3:) ment a zold kez!:)
2015. jún. 17. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!