Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft mentés hiba?

Minecraft mentés hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este játszottam egy singleplayer survival pályán. Hetek óta dolgozom rajta, egész jól állok már benne. Ma reggel amikor megnyitottam a Mindecraftot nem volt ott a singleplayer pályák közt. Nem értettem. Megnéztem az appdata mappában, ott a save között ott volt, tehát nem törlődött ki, de valamiért nem indítja el a Minecraft. Minden másik singleplayert elindít csak azt nem. Tegnap éjszaka még fél1 körül játszottam rajta, ma reggel pedig nem érzékeli a save-t a Minecraft

Valami megoldás?

2015. jún. 13. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:

nem váltottál át másik verzióra? pl 1.7.2-ről 1.8-ra, stb?

A másik, amit megpróbálhatsz, hogy készítesz róla egy mentést, és azt berakod egy magad által készített szerverre . Miután felállt a szerver, server.properties-ben az alap világot átállítod a single palyeres világ mappa nevére (bemásolod a szerver mappájába a mentésedet értelme szerűen), ha azzal megy, utána kimásolod és felülírod a single playeres mentésedet.

Nekem 60%-ban megoldott a dolgot.

2015. jún. 13. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Egy már eleve működő szerver klienséről játszom, csak ha nincsenek fent a haverjaim akikkel a szerveren együtt játszunk akkor single playerezek. tehát nem tudom hogy változott-e a verzió, viszont az összes többi single player, amit eddig használtam az működik, csak ez az egy nem.

Tudsz ajánlani egy klienset ami független szerverektől? Ahol tudok csinálni saját szervert

2015. jún. 13. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:

mi az, hogy eleve működő szerver klienséről?

Most szerveren vagy fent, de rajtad kívül nincs más ott, ezért single player vagy mi?

Minden kliens egy szerver kliense, az eredeti az eredeti minecrafté, az Mester MC meg a mester minecraft szerver kliense, stb stb. Szóval ennek így semmi értelme.

A verziót TE állítod be sima single playerben, mielőtt elindítanád a játékot (az ablakban).

Saját szervert meg ott csinálsz, ahol akarsz, neked csak ahhoz kell kliens, hogy fel tudj rá lépni. A szerver le se sz*rja, hogy te most eredetivel vagy törttel mész fel (kivéve, ha nézi, hogy eredetin be legyél jelentkezve). Az a szerver lehet a te gépeden, más gépén, szervergépen stb.

2015. jún. 13. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!