Milyen tippeket tudtok adni League of Legendsben?
Az új Ashe-nek W Q E Q Q R amivel szoktam kezdeni képességek terén, kihúzod a Q-t, utána a W-t. Tipikus ADC-ről lévén szó, én az elején, ha sikerül megszednem magam, B.F. Sword-dal kezdek, ha nem sikerül ölést beszedni és nincs sok pénzem, akkor Vampiric scepter vagy még egy dorans blade.
Bloodthrister, Infinty Edge az alap, de én szeretem a támadási sebességet egy adc-nél, szóval statikk shiv vagy Phantom Dancer (esetleg mindkettő). Utolsó tárgynak szokásos Guardian Angel.
Az elején lane fázisban törekedni kell minél több last hitre (cs-creeps), és nem feltétlenül kell erőltetni az ellenfél megölését. Az alsó ösvényt szokásos warolni, neked is van trinketed, ami hatékony ilyen téren.
Evelynn nem a legkönnyebb rúnák meg masteries nélkül, de ha azt akarod vinni, húzzál neki Q-t AP buildnél, ha meg AD-re építed, akkor W-t húzd ki elsőnek. Q W E Q Q R, vagys Q W E W W R, csak rajtad áll.
Mivel csak a pink ward fedez fel, viszonylag könnyen tudsz mozogni az dzsungelben, de ha támadsz figyelj rá, amint az ellenség feje felett megjelenik a sárga szem jel, azt ők is látják (feltéve, hogy nem bokorban vagy). A tapasztaltabb játékos azonnal tudja, hogy ott vagy és vagy kiszopat, vagy visszavonul.
Az "új" ultija miatt, mivel aktuális hp-ból sebez, érdemes a harc elején elnyomni az ultidat és úgy bemenni.
Bot lane-t meg midet érdemes vele gankelni, én ganket 6-os szint alatt Eve-vel nem szoktam, jobb az ultival indítani, de ez persze ember kérdése, akár 2-s szinten is bemehetsz öldökölni.
-Sorcerer's Shoes
-Spirit of the Spectral Wraith
-Deathfire Grasp
-Rabadon's Deathcap
-Void Staff
-Zhonya's Hourglass
Q: 1, 3, 5, 7, 9
W: 4, 14, 15, 17, 18
E: 2, 8, 10, 12, 13
R: 6, 11, 16
Shadow Walk allows you to gank lanes without being spotted by any Stealth Ward
Does a mix of physical and magical damage in the early game.
Deals % HP damage
Makes slows like Wither useless against her with proper use of Dark Frenzy
Ability to reset in team fights, using the reset on Dark Frenzy to chase down fleeing foes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!