Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cities Skylines vélemények?

Cities Skylines vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni a játékot,de nem nagyon ismerem milyen. Láttam róla videókat de azért személyes véleményre is kíváncsi lennék. A TrainSimulator 2015 is itt van,amit akkor vennék ha ez nem "jön be". Válaszokat előre köszönöm!

2015. jún. 12. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Na hát a Train Simulator nagyon unalmas. Igazi kötött játék, hiszen kötött pályás közlekedés. Igazából menni kell meg fékezni.

Skylines on én is gondolkodom.

2015. jún. 12. 21:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen,de nekem úgymond szerelmem a vasút-csak azért drágállom tényleg. Nem igazából tudom mit tegyek,mert gondolom ennél nagyobb akció mostanában nem lesz
2015. jún. 12. 22:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért a Citiesben sem vagyok annyira szabad,mert mindenhol vannak ilyen megkötések,de így hogy belegondolok,lehet nem is játszanék tovább a TS-el pár órát aztán megunnám.
2015. jún. 12. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nagyon vannak benne megkötések, én már hónapok óta nem tudom megunni. Szerintem a városépítő játékok között nincs jobb nála. Elég sikeres is, úgyhogy még jó ideig fognak hozzá jönni ingyenes és fizetős tartalmak is. Ja és nagyon sok mod van már most is hozzá, azokkal is el lehet lenni.
2015. jún. 12. 23:29
 5/6 A kérdező kommentje:
És amúgy a sima és a Deluxe Edition között mi a különb.?
2015. jún. 13. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Van benne pár extra épület:

Statue of Liberty

Eiffel Tower

Brandenburg Gate

Arc de Triomphe

Grand central terminal

Nem igazán éri meg szerintem.

2015. jún. 13. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!