Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam 5$ költés nélkül "nem...

Steam 5$ költés nélkül "nem lehetnek barátaim"? PC Gurus CS kulccsal is működik?

Figyelt kérdés
Szeva, nézem a Steam-et és a barát hozzáadásnál kiírja, hogy nem lehetséges számomra. Megnézem a feltételeket, és azt írják, hogy minimum 5 eurót el kell költenem ahhoz, hogy használhassam ezt a funkciót. Ezt a bankkártyás, vásárlós dolgot nem lehetne helyettesíteni egy PC Gurus CD Key-el? Egyik haverom szerint működik de nem vagyok benne biztos. Nem szeretnék kártyával szórakozni, egyszerűbb lenne aktiválni egy kódot. A kérés, hogy ez helyettesíti az elköltendő 5 eurót? Már aktiváltam egy két oldalról kapott ingyenes CD kulcsokat de azoktól sem lett jobb a helyzet. :( Ötlet?

2015. jún. 4. 00:57
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

ez alapján nem, muszáj venned valamit legalább 5 ért a boltban

2015. jún. 4. 01:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Rohadt szemét dolog ez...
2015. jún. 4. 01:07
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem rossz ez, hisz így nem tud minden jött ment bejelölgetni, meg botokat sem éri meg annyira csinálni
2015. jún. 4. 02:28
 4/5 anonim ***** válasza:
De téged felvehetnek haverok ha az a gond hogy vmelyik játékon nem tudtok együtt játszani, a profilod linkjét meg kell adnod nekik és csak úgy tudnak felvenni, a keresőbe nem találnak.
2015. jún. 4. 02:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Pár héten belül úgyis megveszem a CS:GO-t, szóval mindegy. Addig meg linket küldök, köszi, ment a zöld pacsi! :D
2015. jún. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!