Sims 3 vagy Sims 4? Nektek melyik tetszik jobban és miért?
Nekem Sims 4-ben csak az alap van meg, előre jelezném.
Mindkettőben van jó. A Sims 4-ben a családtervezés jobb, részletesebb. Azonban a Sims 4 nagyon üres. Mármint, alapból hülyeségnek tartom, hogy mindig töltögeti be azt a sims jelet, vagy mit, mikor bárhova mennek a simsek. Nincsenek autók, biciklik, medence.
Azonban a Sims 3-ban megvan minden kiegészítő. Akadozik, azonban jó játék.
Talán a Sims 3. A Sims 4 alap túl üres. :(
Sims 4 alappal kb. 4 hónapon keresztül játszottam, szinte mindent kitapasztaltam, tetszik. (pl. növények keresztezését)
Visszatértem utána a Sims 3ra, minden kiegészítő fent van, azóta is azzal játszom. Ez szerintem sok mindent elmond.
Már az első sims játékoknak is függője voltam kisebb koromban, amint kijöttek. :D
Igaz már kijött a 4hez kiegészítő, de az annyira nem keltette fel az érdeklődésemet, pedig a Sims 2ben egyik kedvencem volt a Megnyitottunk, vár az üzlet. De ha lesz olyan, ami szimpatikus, játszani fogok azzal is.
Sims 4 forever!!! 😄
Szerintem sokkal szebb, jobban kidolgozott, egyszerűbb is használni. (Bár a sims 4-el előbb játszottam mint a 3-al és lehet nekem azert volt bonyolultabb a 3)
A Sims 4-ben ha megvan az eddigi összes kiegészítő egyáltalán nem üres... Vagy ha igen ott vannak a módok xd. Az angol nyelvvel nem volt probléma nekem, de a húgom miatt leszedtem a magyaritast. Na a lényeg hogy persze a 4-hez még nincs sok kiegészítő, mert pl a háziállatos, vagy évszakos kiegészítőt nagyon hiányolom (de szerintem tuti lesznek) de akkor is jobb mint a 3,mert sokkal modernebb, és a sim készitesnél és a ház építésnél is jobb és szebb dolgokat lehet kihozni :3 ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!